Gebreide kanten shawls af!


In deze log schreef ik al over de groene kanten shawl. En in deze log schreef ik over het breigaren Rowan KidSilk Haze. Nu zijn de nachtblauwe en donkerrode shawl ook af! Prachtig zijn ze geworden!! Inmiddels heeft mijn moeder acht shawls gebreid. Nu is ze overgestapt naar het Knitalong Sampler M project. Binnenkort hier meer over.

29 gedachten over “Gebreide kanten shawls af!

 1. WAUW!
  En niet alleen de shawls, maar zeker ook een moeder “om door een ringetje te halen”!
  :o)

 2. ik vind de shawls schitterend !!!!!! zeker zo’n felle lijkt me leuk om te dragen…………

 3. Bij iedere kleur jas een passende kleur shawl en wàt voor een! Ze zijn schitterend en wat zal het een zachte weelde om je hals zijn.
  Hulde aan je moeder!!!

 4. Zo, jij kan goed voorbereid de winter in!! Als het heel koud is alledrie om de nek :-)).
  Hulde aan “ONS MAM” !!

 5. @marcella, alle drie de shawls heeft ze voor mij gebreid!
  De andere shawls die ze gebreid heeft zijn voor haar zus.
  @Mary, de kleur is niet zo fel…. het is heel donkerrood. Wel een warme kleur rood!
  @marian’ne m, ONS MAM…!:))) Jij beheerst je talen!

 6. Klasse zeg die shawls! Hm wat zal dat lekker aanvoelen! Mijn katten zouden er ook dol op zijn en mij opeten met shawl en al. Goed van ons mam [heb een vriendin in Brabant wonen ] dat ze dat kan en doet voor je!!!!! Applaus !!!!!
  Marlies [die nu haar Brabantse vriendin gaat mailen om haar te bedanken voor “The crosssticher” ]

 7. Prachtig zijn ze ! Een mooi bezit Berthi . Straks is het van , welke zal ik nu eens omdoen ? Je moeder heeft inmiddels wel het patroon goed in haar hoofd , denk ik . Maar o , je zult een foutje breien , lijkt me moeilijk om het uit te halen .
  Ik geef je moeder een enorme pluim .
  Doe alle pluimen die ze hier vandaag nog zal krijgen zorgvuldig bij elkaar , heeeel mooi inpakken en breng het bij haar!

 8. @Gerrie, ik kan je zeggen dat mijn moeder de groene shawl twee keer gebreid heeft. Ze was er bijna mee klaar toen ze een foutje ontdekte in het begin van de shawl….. uithalen dus!!
  Alle pluimen gaan vanuit het hele land richting Brabant!

 9. Berthi, je moeder is een waar breiwonder, 8 sjaals en dat in zo’n korte tijd, Je boft maar met je mam. Marnel

 10. Berthi een hele GROTE pluim voor je moeder.Ze zijn prachtig gebreid,en dan een te moeten uithalen.Vreselijk!!!Ik heb ook een stukje moeten doen,maar dit ging haast niet doordat het mohair in elkaar gaat zitten.

 11. Berthi, ik heb diepe, diepe bewondering voor je moeder. acht. ACHT! dat is echt een heleboel gebrei.
  Lie(f)s
  heeft er eentje gemaakt en is daar al zo gelukkig mee…

 12. Wat een heerlijke zachte sjaals lijk me dat. Complimenten voor je moeder! En jij veel plezier er van. Zijn ze alle acht voor jou?Marijna

 13. Een aartje naar haar (Vaartje) Moeder, dus! Wat een geweldige prestatie van je moeder en wat mooi voor jou en je zus! Wat zal ze ook genieten van Sampler M.

 14. @Juul, ik heb al verschillende keren aan mijn moeder gevraagd welke kleur zij wil hebben voor haar shawl. Nee, hoeft niet… krijg ik steevast als antwoord. We kijken wel! Zelfs mijn vader vindt de shawls mooi. Ik zal eens gaan polsen wat haar voorkeur is. Ze heeft nog een zwarte, licht en donker grijze en mosgroene shawl gebreid!

 15. Alle vlaggen uit voor je moeder Berthi, zoveel shawls!!! geweldig, veel succes met het volgende project. :o))

 16. Tja, en misschien heeft je moeder genoeg shawls, en vind ze ’t gewoon fijn om wat voor je te breien! :o)

 17. @Juul, daar komt nog bij dat ze dan ook nog zegt: “wanneer doe ik nu zo’n shawl om”. Ze geeft niets om kleding en koopt zelden iets nieuws. Maar ze vindt dat deze shawls heel mooi zijn geworden. De mooie breiwol speelt daarbij een rol. De wol is relatief duur, maar je krijgt een prachtig resultaat en het was heel prettig garen om mee te breien.

 18. Wauw! Wat ben ik daar jaloers op. Ik heb nog maar een héél klein stukje…zucht. Ze zijn echt heel prachtig. Petje af voor je moeder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *