Sterren dansen…. op het ijs


Dancing with the Stars was een grote hit en daar moet van geprofiteerd worden. Snel werd er gezocht naar een alternatief dat ook behoorlijk zou kunnen scoren. Je moet immers het ijzer smeden als het heet is. Zo krijgen we vanaf vanavond de variant Sterren dansen op het ijs te zien op SBS6 en vanaf 26 augustus kunnen we op RTL4 genieten van Dancing on Ice. De kijkcijferstrijd, daar draait het toch allemaal om, kan losbarsten!

26 gedachten over “Sterren dansen…. op het ijs

 1. Ik heb GELUKKIG alleen een oud antennetje, met NLD. 1,2 en 3!
  :o)
  En dat wil ik ’t liefst zo houden!
  :oP

 2. Voor mij hoeft het niet ,maar veel mensen hebben er een plezierige avond aan, dus laat ze maar lekker kijken. Heb je echt nog een antenne op het dak Juul????

 3. Ja, wij kijken nog steeds via een analoge antenne, we hebben hier ook wel een kabel, maar die hebben wij lekker niet aangesloten.
  LOL ;o)
  Ik betaal zo ook geen cent teveel!
  En ik baal enorm als we straks gedwongen ons analoge signaal kwijt raken! GRRR :oP
  Dan krijg ik “die troep” in elk soort pakket erbij… :oP (mag ik ’n emmertje?)
  Alleen NLD 1, 2 en 3 is niet mogelijk!
  AHRGH!!!
  Ja…, ik weet wel dat ik ze niet achter een knop hoef te plakken, maar ze zitten WEL in een pakket, digitenne, schotel of kabel, en ik ben er gewoon tegen! grrr, TROEP vind ik ’t! :oP

 4. En niemand die je iets verteld of uitlegt…
  We zijn een zogenaamde piepkleine minderheid…
  Nou ik geloof er helemaal niets van! :oP
  Via het internet moet je alles zelf uitpluizen, veel mensen weten waarschijnlijk nog niet eens dat ’t signaal straks verdwijnt…, niemand die je nl. informeert…
  Ik ben ZOOO kwaad!!!
  * zet de zeepkist in de hoek, en gaat afkoelen door even flink te gillen, in stilte anders worden de “snurkers” wakker *
  ;o)

 5. Oh, en sorry, als je er wel graag naar kijkt, maar het is gewoon mijn smaak niet, en mij wordt straks geen keuze meer gelaten…
  Ik wil niemand beledigen hoor, ben gewoon boos op Den Haag!
  :oP

 6. Wat een variatie in de programmering! Hoe bedoel je “bedrijfsspionage”? Het lijkt de Libelle en Margriet wel, ook allebei dezelfde onderwerpen binnen 2 weken.
  @Juul: Nu de regering officieel gevallen is, worden allerlei plannen toch niet meer uitgevoerd, gaat dit dan nog wèl door? Ik dacht dat ze zich met de belangrijkste en dringendste dingen zouden bezighouden.
  Ik vind de kabel ook 3 keer niks: de zenders die me interesseren zitten er meestal niet op, en de dingen die ik wèl leuk vind, hebben heel vaak storingen. En dat storingsnummer is zelden te bereiken. Knap waardeloos, dus. Maar in onze gemeente mogen geen schotels, alléén in het buitengebied.
  Vrije keus in Olanda!!
  Ach ja, ik zie nog een kersverse Balkenende bij zijn aantreden beweren, dat hij met prioriteit iets ging doen aan dat “woud van regeltjes”! Mag ik even grimlachen…..

 7. OH, als ze graag schaatsen moeten zij weten.
  Ik heb wel wat beters te doen…kleinkinderen knuffelen tot we erbij neervallen. Wat Den Haag betreft: vreselijk…misschien moeten we zelf wat oprichten…Er is een helehoop oneerlijkheid in dit land !!!! Waar is ons Nederland waar je trots op kon wezen???

 8. Ging graag schaatsen vroeger. Tijd van Ard Schenk (stiekem verliefd als 13 jarige op die mooi boomlange Noord Hollander!).
  Van mijn verjaardags centje houten noren gekocht en op een ondergelopen weiland geoefend en geoefend, tot ik pootje over kon. Heerlijke ‘schaats’ winter.
  Later aan de kunstschaats, op mijn Puchie naar de Jaap Eden Baan, heb ik daar de stop puntjes er af laten slijpen. Heb ik geweten, gleed alle kanten op zonder rem, maar heb het wel geleerd. Maar de mooie pirou-ettes zijn er nooit van gekomen.

 9. Laat dit maar aan de mensen over die er met hart en ziel jaren voor getraind hebben.
  Zie nog Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappel dansen op het ijs.

 10. Wat een onthulling Marianne (grinnik). Ik heb geen idee wat dancing with the stars inhoudt, maar ik ben wel blij dat ik kabel heb. Het is net als met internet er is een heleboel rommel op te vinden maar als je weet waar je moet zoeken en wat je WILT zoeken heb je er alleen maar plezier van. Ik kijk en luister graag naar Mezzo, een (klassieke muziekzender), National Geographic, Discovery Science, BBC en soms is er zelfs op RTL nog wat aardigs te vinden. Klagen dat je voor de -in jouw ogen- rommel moet meebetalen is als klagen dat je bij je internetabonnement meebetaalt voor de pornosites en allerlei andere nutteloze onzin. Maak gewoon je eigen keuzes, er zit tenslotte een knop op het ding en geniet van de dingen die je wel wilt zien en horen.

 11. Zo is dat, Marcella!!
  Jaren geen TV gehad (geen zin in), of in een kastje of onder een kleed verstopt omdat ik het een lelijk ding vond. Kreeg ik vragen of ik van een secte was :-)).
  Toen heeeel lang een klein zwart/witje. Er kwamen hier kinderen spelen die niet wisten wat ze zagen en vroegen waar de ‘echte’ TV stond.
  Nu ook noodgedwongen kabel, maar kijk graag TV, zoek uit wat ik interessant vind, over kunst en cultuur.
  Met Ard Schenk zou ik nog steeds wel een beschuitje willen eten hoor!!!!

 12. met zoveel publiciteit eromheen vergaat je vanzelf de lust tot kijken.
  en ja, husband wordt DE-man. ben benieuwd hoe dat gaat met secundaire serviezen :-).
  groetjes

 13. Oeps, zelfs de publiciteit eromheen heb ik kennelijk gemist. Dat krijg je van al dat breien en uithalen en doorstoppen 😉
  @ Anneke, DE-man heeft veel fans hier, wij sparen allemaal DE-punten 😉 ik duim voor uitstekende secundaire serviezen voor je!
  @yvonnep, bedankt voor de hint, ik had er overheen gelezen. ’t is inderdaad een mooie 😉

 14. Sinds kort hebben wij digitale t.v. en kregen wij bijna alle grote lokale zenders erbij. En ik moet zeggen dat die vaak veel interessantere programma’s hebben dan de commerciële zenders. Afgelopen week nog een interessant interview met Inge Diepman gevolgd. Ik meen dat het op de Gelderlander was.
  De commerciële zenders worden hier met name door de kinderen bekeken. Zoals MTV!
  En je moet gewoon de programma’s eruit halen die jou interesseren, zoals Marcella zegt. Ik kijk zelf bijzonder weinig t.v.
  Deze twee nieuwe programma’s van het dansen op het ijs draaien puur om de kijkcijfers… jammer!
  @Mien Boerekamp, deze afbeeldingen heb ik bijna altijd zelf in huis. Jaren verzameld…. en ik kijk nog altijd om me heen naar leuke afbeeldingen. Tegenwoordig maak ik ook veel foto’s.
  @Anneke, leuk dat je husband een DE-man wordt. Houd je ons op de hoogte van leuke aanbiedingen bij DE?
  @marian’ne m, dat waren nog eens schaatstijden met Ard Schenk!:)) Ook ik zat voor de buis…. zwart-wit t.v.-tje
  @Juul, dat was een latertje! Ben je weer helemaal opgeknapt?
  @yvonnep, leuk dat jou de woordspeling is opgevallen!:)

 15. ik kijk sinds een paar dagen ook digitaal en alleeen naar wat ik leuk vind, heb eigenlijk behalve het nieuws te weinig tijd , kruisjes tellen en tv kijken gaat niet samen, breien ook niet en de sokken moeten ook af

 16. * Legt een kleedje over de zeepkist in de hoek v.d. kamer *
  Ja, ik ben/was even weer aan ’t grommen, volgens de sites gaan de analoge signalen nog steeds uit de lucht in de nacht van 29 op 30 oktober…, dat is over plm. 10 weken.
  We krijgen dadelijk de publieke zenders nog steeds “zogenaamd gratis” (NOT!), maar moeten wel allerlei extra apparatuur aanschaffen en kosten maken! Terwijl we nu eens in de vijfentwintig jaar een antennetje kopen en verder via de belasting onze bijdrage betalen.
  En weet je, bij elk pakket krijg je er zelfs een erotisch kanaal bij! Joepie! zucht! :oP
  Nederland is het eerste (en enige?) land in de EU die de publieke omroep uit de lucht haalt!
  Er zijn nog steeds enkele tienduizenden mensen waarvoor straks geen oplossing is, geen kabel, geen ontvangst van digitaal signaal, enz. Die mensen zijn straks helemaal verstoken van t.v.!
  En weet iedereen ’t al?
  Mij heeft niemand nog een berichtje gestuurd!
  De uitgebreide voorlichtings campagne…, nou daar heb ik nog niets van gemerkt!
  En de elkaar beconcurerende aanbieders…, heb ik ook nog niet gezien!
  Nou kan ik via ’t internet dingen uitzoeken, maar er zijn ook mensen die niet op ’t internet zitten, wie helpt hun dadelijk? De oudere kijker die dol op z’n t.v.-ontspanning is?
  En in ’t buitengebied waar dit ’t meeste speelt ben je verstoken van veel nieuws, en ook geen reclame en huis aan huis kranten…
  @Berthi en Basje, hebben jullie ook bij elk toestel een eigen decoder moeten aanschaffen?
  Of hebben jullie digitale ontvangst via de kabel?
  @Basje, ik borduur altijd met de t.v. aan!
  :o)

 17. Juul, de publieke omroep blijft toch echt nog wel!!!!!!!!! ik let er allemaal niet zo op, kijk naar wat ik leuk vind en waar het vandaan komt, ik weet het niet! ik borduur , quilt, patch, altijd met de radio overdag en ’s avonds de TV aan en kijk op als ik denk ,hé dat wil ik zien, :o)))

 18. @Lous, de publieke omroep blijft, maar alleen nog maar digitaal, …en dat heeft straks niet iedereen!
  :o(

 19. En de publieke radio ontvang ik dan ook niet meer! Radio 4/5 zit sowieso al op de wip!
  Geen idee wat we dan met onze draagbare radio’s moeten…???
  En in nood???
  Ik ben toe aan goede voorlichting!
  :o(

 20. Daar staan wij inderdaad niet bij stil Juul, dat er nog zoveel mensen op jou manier alles moeten ontvangen.
  Ik zou niet weten wat de oplossing is, of wat er aan te doen.
  Hoop dat er een passende oplossing voor je komt en je lekker je eigen programma’s kunt blijven zien/horen.

 21. Op de 40 zenders die ik nu kan kiezen is niets leuk. Ik viel al in slaap voor de buis, dus vertrek naar boven!!!
  Doooeeeeg :-))).

 22. @Juul, wij ontvangen digitale t.v. via de kabel. Om eerlijk te zeggen heb je niets aan die tig zenders. De meesten stellen niets voor…. maar ja, je krijgt ze erbij. En de kinderen willen hier toch nog wel eens de MTV aanklikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *