Douwe Egberts waardepunten

Ik behoor tot de categorie mensen die waardepunten verzamelen en zegels plakken; zolang het gratis is!! Voor deze Hollandse mokken, van Blond, heb ik jaren de punten van DE koffie gespaard, met nog wat puntjes van DE thee. Ik had er 3580 nodig. Dat is veel omdat ik de enige persoon in huis ben die koffie drinkt. Er zijn meer liefhebbers voor de thee, alleen schiet het met de theepunten niet hard op. Oké, bij elkaar gevoegd kan het uiteindelijk toch wat worden. Och, het heeft het ook wel wat om jaren voor een aardigheidje te sparen. Nu begin ik weer vrolijk van voren af aan en wie weet wat er over tig jaren bij DE in de aanbieding is!

70 gedachten over “Douwe Egberts waardepunten

 1. Ze zijn leuk! Passen ook goed bij KLM-huisjes!
  Ik heb ook alweer een aardig voorraadje DE-punten liggen… :o)
  Maar vanaf 100 pnt + bijbetaling kun je ook al leuk shoppen… :o)
  Misschien wel zonder pnt tegenwoordig!
  Even checken:
  http://www.geschenkenwinkel.nl/Default.asp?check=ok&
  Ja hoor zonder punten kan ook!
  En 15% korting op Oilily spullen deze maand!
  Ha, ha! Raden waar ik langs ga…
  Alleen nog even tellen… LOL
  ;o)

 2. Ook ik spaar DE punten, koop er nooit iets mee, maar geef ze tegenwoordig weg aan zoonlief, die er cadeautjes voor kan kiezen bij het DE-centrum in Groningen.
  Eens per zoveel tijd krijg ik een opruimbui (gelukkig maar zelden, hoor) en dan bundel ik de punten weer keurig en berg ze op. Maar nu ik dit zie (ik had nog een stokoud cadeauboekje) ga ik toch ook zelf eens even kijken.
  Juul, dank voor de link! Wat een leuks is daar te zien. Eigentijds hoor, ik verkeer nog in het zilveren lepeltjes-stadium!

 3. D.E punten?? Ik ben maar gauw in mijn trommeltje gaan kijken hoeveel punten erin zitten. 7600 punten, moet dus ook maar eens gaan kijken wat voor leuks je daar voor kan halen. Bij ons in Arnhem zit zelfs nog zo’n winkel van D.E. Makkelijker kan eigenlijk niet…

 4. Echt leuke mokken, krijg je ook weer een ‘HOLLAND’ gevoel van !!!!
  Heb geen DE punten, herinner mij wel de zilveren lepeltjes etc. die mijn moeder spaarde :-)).

 5. Mooie mokken !
  Ik kijk regelmatig bij DE rond . Heb ook heel wat DE kopjes / Koffie filter app.en de Senseo in de loop der jaren verzameld .En de App. gekocht .
  Ze hebben altijd leuke dingen .En ja nu heb ik toch inmiddels weer even bij DE gekeken .
  Er ligt hier al een hele verzameling punten .
  Nog maar even niks bestellen .Met het oog op een verhuizing , misschien begin volgend jaar . Alles is weer een beetje opgeschoven .
  Voor mij gelegenheid om langzaam een beetje afscheid van dit appart. te nemen .
  En alles wat ik nu aanschaf moet mee verhuizen . Dus even niet kopen als het niet echt nodig is .
  Ja en zo bij DE vandaan ging ik ook nog even bij Janneke Brinkman kijken .
  Daar is ook veel moois te zien .Ik vind de kleuren op de Site een beetje erg fel .
  Voor wie ook even wil rondneuzen :
  http://www.jannekebrinkmansalentijn.nl

 6. Ik ben naar de DE winkel in Eindhoven geweest. Altijd druk, nummertje nemen…. maar ondertussen kun je genieten van een heerlijk kopje koffie.
  Juul, ga jij voor het Oilily servies??????
  Wat lees ik vanmorgen in het AD???
  Na de wuppie-hype zucht AH nu onder stormloop op zomerzegels.
  … Er is een stormloop op de zegels nu de actie bijna afloopt. De zegels met een lachende zon erop worden druk verhandeld op de veilingwebsite Marktplaats. In ruil voor de felbegeerde zegels vragen de aanbieders van alles en nog wat: Douwe Egberts-punten, Shell-zegels, Etos babyzegels, ongebruikte postzegels of Ola Heartbeats. Sommige ‘handelaren’ willen alleen van hun zomerzegels af als ze geboortekaartjes van ‘echt geboren kinderen’ krijgen of een ‘leuk vingerpopje’. …..

 7. Ik heb vorig jaar of een jaar eerder met een mede-quilter DE bonnen geruild voor een ZAK vol mooie stoffies , zij gelukkig , ik HEEEEEEEEl gelukkig!!!!!!!!
  Wil ik sokkenwol en breinaalden gaan kopen , is de enige winkel hier in Ede nog op vakantie , nou ja vanaf volgende week dinsdag zijn ze er weer , ik heb wel een aantal mooie kleurtjes gescoord [had ik echt nodig hoor! ] voor mijn Quakertje!
  Marlies

 8. Toevallig veertien dagen geleden op een zondagmiddag met zoon de blikjes met allerhande spaarpunten op de kop gegooid en gesorteerd. Ik kwam nog heel oude appelsientje punten tegen en bonnen van een bloemist waarbij je een bedrag in guldens bij elkaar kon sparen. Lang dus niet meer in de doosjes gekeken.
  Berthi, ook hier gaat het sparen niet hard, met maar één koffie-, en één theedrinker in huis. Toch voelt het heel rijk van die stapeltjes met punten. daarna met zoon op de site van DE snuffelen naar leuke dingen: voorlopig toch nog even stevig doordrinken!!

 9. @Marlies, geweldige deal heb je gesloten. Twee mensen heel gelukkig, wat wil je nog meer!
  Mooi, jij bent ook besmet met het sokkenvirus?:)
  @Mienke, lekker doorsparen. Ik geniet enorm van het plezier vooraf om te zoeken naar leuke hebbedingetjes en het tellen van de punten.

 10. De blauwe mokken zijn erg leuk ,vroeger bij ons thuis gingen we al met mijn moeder naar de DE winkel, ik ga snel in mijn doosje kijken want er zitten er heel veel in en dat zijn allemaal leuke dingen , alleen even uitzoeken waar de DE winkel zit tegenwoordig in Den Haag. Shell punten heb ik ook nog zoveel, maar daar kun je ook voor naar de Efteling, samen met de air miles heb je snel een paar kaarten bij elkaar.
  kasteel Duivenvoorde is mooi en het ligt zo heerlijk rustig , nog niet zo lang geleden daar geweest voor een trouwerij.

 11. Ik vind jouw bekers erg leuk, en ’t Oilily servies ook, en de bloemenkinderen ook, en…..
  OH HELP! LOL
  :o)

 12. @Juul, een poosje geleden had ik deze bekers al gezien op de website van Blond. Ik was er meteen helemaal weg van. Holland en blauw, wat wil je nog meer!:)))
  Het verdween bij mij op achtergrond omdat ik ze aan de prijzig kant vond! Nu moest ik voor familiebezoek in de maand juni verschillende keren in Eindhoven zijn. Mooi, dan kon ik ook wel even een kijkje nemen in de DE winkel… en zodoende zag ik zomaar op een tafel deze blauwe bekers staan. Thuisgekomen ging ik direct mijn punten tellen en bij mijn volgende familiebezoek leverde ik de punten in voor deze bekers.
  Deze bekers zijn zo nieuw dat ze (nog?) niet in de catalogus staan en daardoor wellicht ook nog niet op de website. Ik heb geen idee of dit een tijdelijke actie is. Het lijkt me het beste dat je belt om zeker te weten of het om een tijdelijke actie gaat.
  Ik kan je wel zeggen dat het super gave bekers zijn. Heb jij bij elke mok aan het oor dat kleine klompje gezien? Alleen te zien als je zowat in het beeldscherm kruipt! LOL

 13. IIIIIIIEEEEEEE!!! DAT KLOMPJE!!!
  Is dat ook van aardewerk???
  KWIJL!!!
  :o)

 14. Ik heb gebeld, en dit zijn tijdelijke produkten, ook is er nog een theepot en voorraadbus van!
  Ik heb gelijk gereserveerd!
  YES! :o)

 15. wij drinken wel veel koffie, maar de spaarpunten gaf ik altijd weg. laatst begon oudste erover, en omdat wij een bijzondere band met DE gaan krijgen, blijven de punten nu voortaan in huis…
  zelf ben ik niet zo serviezerig, het is een allegaartje bij me. mijn moeder komt regelmatig even griezelen :-).
  groetjes

 16. @Juul, dat klompje is ook van aardewerk. SUPER, hé! Het is de finishing touch.
  Goed dat je gelijk gebeld hebt…. en gereserveerd!!! Deze log zat al enkele weken in het vat, maar het kwam er niet van. (Gaat ook niet over handwerk/textiel en dan moet zoiets wachten) Maar goed dat ik het nu geplaatst heb… voordat je het weet is zo’n actie alweer voorbij!
  @Anneke, een speciale band met DE??? Gaat manlief aan een nieuwe baan bij DE beginnen?????? Of ga jij een speciale functie vervullen bij DE????????

 17. @Anneke, als het om een baan gaat heb je toch zeker wèl als secundaire arbeidsvoorwaarde het Oilily-servies in 144 delen verlangd?!
  En om de 3à4 jaar een “upgrade” of een ander servies naar keuze 😉

 18. @Berthi,
  De voorraad was bijna op, ik was nog net op tijd!
  :o)

 19. Juul bedankt , ga ik er snel eens langs, TAA, daar zit wist ik wel maar die komen altijd eenmaal bij ons hier in huis , dus koop ik mijn kadootjes hier.

 20. @Juul, tsjee, dat meen je niet….! Wat een geluk dat ik vandaag deze bekers plaatste! Mijn dag kan niet meer stuk!:))
  @Lous, TAA komt elk jaar bij jou thuis… wat goed van je. Hoe verloopt dat en hoe bevalt je dat? Ik ga proberen om voor de afdeling Nijmegen een lokatie in Venlo te vinden voor hun jaarlijkse verkoop.

 21. En iedereeen zit vanavond aantafel , blikje met gespaarde DE punten uitgeschud op tafel en alles wordt gesorteerd en geteld .Netjes bundelen en dan kijken wat je er voor kunt krijgen .
  Berthi ik vermoed dat het de komende dagen druk zal worden bij de DE winkels in Nederland !

 22. @Berthi, niet bij mij thuis, maar in het huis waar ik werk ,al woon ik daar een minuut vandaan, zitten ze gelukkig niet in mijn huis maar in het zorg/woon centrum waar ik werk

 23. Berthi, als je een leuke lokatie hebt voor ze willen ze b.v. de kerstverkoop altijd wel ergens houden, vroeger hielden ze een verkoop in het huis naast Den Indes(het Hotel) op het Lange voorhout, dat hoort een beetje bij de status van TAA zo’n lokatie, maar het parkeren is daar erg moeilijk. Dus komen ze bij ons.

 24. hahaha, zit ik net je weblog te lezen, was een tijdje niet geweest, reageer jij op mijn log ! Leuke mokken, ik heb ook nog tig DE-punten liggen en wil ze al een paar weken tellen….. maar komt er steeds niet van, dus wie weet……… Ik zal eens weer op hun site kijken, misschien hebben ze wat leuks voor mijn dochter die net op kamers gaat, want ik denk dat ze wel een winkel in Leeuwarden hebben…………. en ik vind je weblog trouwens geweldig!! groetjes

 25. Jeetje ik ga ze ook gauw tellen. Ik spaar ze al vanaf het moment dat ik engels ging studeren in Nijmegen, en grote kannen koffie zette als ik voor m’n tentamens zat te blokken,…bleh oud-engels, ik moet er niet aan denken,…en die koffie had ik heel hard nodig.
  Ik kreeg ook van mijn moeder een heleboel DEpunten mee toen ik op kamers ging. Kon ik leuk een uitzetje aanschaffen.
  Even zoeken naar die punten,….ik word hier weer zo hebberig van,…..

 26. @Lous, toen ik iemand van TAA sprak, dachten ze aan een persoon die op een leuke boerderij woont. Tsja, dat wordt even speuren in een stad…. dus ga ik wellicht naar een andere locatie zoeken waar ook voldoende parkeergelegenheid is.
  @Mary, dank je!

 27. @Juul, een heel goed initiatief van Blond om een gedeelte van de opbrengst beschikbaar te stellen voor de China campagne. Op deze foto is het klompje heel goed te zien.
  De tweede link van je kun je ook terug vinden in mijn log.
  @Ingrid, laat je even weten wat je uitgezocht hebt? Willen wij graag weten!:)

 28. *Ü* OH, eh…, 2e OEPS! *Ü*
  De DE link stond er ook al in!
  Ik was vannacht errug duf waarschijnlijk! *Ü* sorry!

 29. Het servies van Blond, even bijkletsen is ook wel erg leuk en die blikjes zijn echt te gek, zeker voor als je lekker met een paar mensen zit te patchen,breien of borduren, er zijn ook servetten van.

 30. Ik was verblind door de foto van de mooie mokken, en zag daarom je linkjes niet…
  DAT WAS ‘T!!!
  ;o)

 31. @Juul: dank voor je Wereldkinderen link.
  Ik heb zojuist het cadeautje voor een goede vriendin (die een antiek Delfts blauw servies in een vitrinekast heeft, dat ze niet gebruikt) gekocht. Deze mokken kan ze dagelijks gaan gebruiken en het goede doel vaart er weer een klein beetje wèl bij.

 32. @Juul, kan gebeuren… maak niet uit! Beter teveel gemeld dan te weinig.
  Ik vind het reclame spotje van DE van de burendag erg leuk gedaan op internet. Al gezien?
  Het belangrijkste is dat jij binnenkort kunt genieten van deze Hollandse mokken en misschien nog meer…..!
  @Lous, dat servies is ook leuk… maar het nieuwe Delfts Blond vind ik gewoon te gek! Zal vast komen door de kleur blauw en de hollandmotieven!:))

 33. @Berthi, Met een half oor en oog “iets” langs zien/horen komen, maar niet goed opgelet… reclame, hè…
  Zal proberen om ’t fimpje te bekijken!
  LOL

 34. Mooie mokken! Ik heb niet zo heel veel DE punten, ze zijn erg in bij mijn kroost, na ieder bezoek is mijn laatje weer leeg 😉
  Voor hen is het nog waardevoller om zomaar voor niets een leuk cadeautje bij elkaar te sparen,dus het is ze gegund. Toch kijk ik wel met enigszins hebberige blik naar jouw mokjes 😉

 35. @Juul, ik ben ook niet zo’n reclame fan, maar deze van DE op internet is leuk.
  @Marcella, misschien word je binnenkort bij je kroost uitgenodigd voor een lekker kopje koffie uit een …… Holland mok!:)

 36. Het blijkt dat ik de zegels wegkieper. Dacht dat ik geen DE gebruikte, maar manlief drinkt Earl Grey thee van DE. :-))).Ik houd mij aan de kamille thee en caffeine vrije koffie van mijn super, ook prima hoor!!!

 37. Berthi,
  Die van die snoek(citroën)-rijder en de vrachtwagen-chauffeur van DE was ook leuk! ;o)
  @Marian’ne, Ohoh, wegkieperbarbaar…, puntjes van de thee halen, en ’t kartonnen doosje, of de papieren verpakking bij ’t oud papier…
  ;o)

 38. @Juul, er zitten leuke reclames bij…. de vrachtwagen met citroën is geinig!:)
  Als je op mijn link van DE klikt uit de log en dan kijkt bij burendag… daaronder staat dan… klik hier om je actiecode te checken…. de rest wijst zich vanzelf.
  Moet je echt even kijken!:)

 39. Okiedokie>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  ;o)
  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Je bedoeld het straatje? Dat had ik vandaag al bekeken, leuk gemaakt hè? :o)

 40. Ze zijn prachtig Berthi. Ook ik ben tegenwoordig bijna van de koffie af en heeft de thee overgenomen. Ik zal nog aardig wat potjes moeten zetten voor ik deze plaatjes zou kunnen bestellen.

 41. Kind, dan spaar ik toch voor je mee… help het me onthouden, dan krijg je wat ik heb op 18 november!

 42. Voor alle liefhebsters:
  V&D verkoopt de mokken ook, zo zag ik vanmiddag bij de V&D in Groningen.

 43. Ik heb ze!!! En ze zijn véél groter dan ik dacht! LOL
  Ik dacht aan de senseo maat, maar er kan veel meer in, lekker voor chocolademelk met slagroom! ;o) Ik vind dit nl. echt zo’n gezellig winterservies… LOL
  Ze hadden ook nog de placemats en een tafellopertje van Delfts Blond, maar die heb ik niet mee genomen. Dat rood bonte vond ik er niet zo leuk bij, en bij m’n huis…, veel blauw nl. :o)
  Wel de theepot, die veel leuker is als op de site, met twee verschillende kanten en een voorraadpot voor koekjes of thee.
  Ik heb nu ook gelijk een heleboel klompjes en linten, en nog 15 DE-pnt. ;o) LOL
  De Oilily spullen blijven volgend jaar ook nog, vertelden ze in de winkel!
  Kan ik weer gezellig opnieuw gaan sparen! :o)
  Die paddestoeltheepot is ook zo leuk, maar de Oilily theekoppen zijn echt reuzenkoppen!
  Er was vanmiddag iemand die een heleboel Oililyservies meenam, echt heeeeeel veeeeeeel dooooooooozen vol! WAUW! ;o)
  Leuk hoor, sparen!
  De AH zomerzegels heb ik vanmiddag voor de plastic dozen ingeleverd, voor m’n WIP’s.
  hmmm…, nou nog ‘ns kijken wat ik met m’n airmiles kan doen… ;o) LOL

 44. @Juul,…. veel blauw…! LOL
  Ik lach me rot om je verhaal! Maar ik vind het geweldig dat het je nog gelukt is om de onderdelen te bemachtigen die je graag wilde hebben. Ja….. de bekers zijn extra extra groot. Voor veel koffie of veel chocolademelk met slagroom!:)
  Wat is het toch leuk om te sparen. Onlangs heb ik gekeken bij de airmiles… die hebben we inmiddels ook enkele…. een zeer goeie electrische tandenborstel is in de aanbieding!

 45. Man-, en zoonlief poetsen al electrisch, op aanraden van de tandarts, maar ik nog lekker ouderwets.
  En wie krijgt de meeste complimentjes van de tandarts?
  Oui, moi! LOL ;o)

 46. Dames de mokken zijn ook te koop bij de BIJENKORF en theepot
  mokken 6.95 en nog veel meer

 47. Je kan het nu ook zelf maken!
  De Eerste Keramiek Kamer goes kitsch Delfts blauw!
  In 1999 startte Marion Wijnberg als in eerste in Nederland met workshops servies beschilderen in haar huiskamer. In groepsverband of individueel. Met koffie of wijn. Met snoep of complete maaltijd. In een mum van tijd werd elke kamer in haar artistiek ingerichte huis geconfisqueerd als atelier.
  Behalve binnens-huiskamers geeft zij ook workshops bij haar oldtimer caravan tussen de koeien, geiten en kippen op het platteland.
  En ook al vóór de eeuwwisseling heeft zij een trend weten te zetten met haar gang in kitsch Delfts blauwe stijl. Een trend die daarna door menigeen is overgenomen, die bij haar in de loop der jaren in de leer is geweest.
  Daarom nu naast de reguliere (korte) workshops een dag workshop kitsch Delfts blauw beschilderen. Een speciale actie van november 2007 tot en met februari 2008.Ter uitsluiting van een winterdip. Ter voorbereiding op de feestdagen. Of gewoon zomaar. Voor vrouwen én mannen.
  Met behulp van scanner, foto-winkelen, carbonpapier, elektrische draaischijf en honderden inspiratievoorbeelden wordt de mogelijkheid geboden zes giga, robuuste borden te beschilderen tijdens een dag workshop. Voor de absurd lage prijs van 65 euro met alles erop en eraan.
  De Eerste Keramiek Kamer
  Churchilllaan 208
  1078 EV Amsterdam
  tel. 020 6643349
  email: info@deeerstekeramiekkamer.nl
  http://www.deeerstekeramiekkamer.nl/content/dagworkshop.htm

 48. Hoi!
  Is het Oililyservies alleen bij Douwe Egberts verkrijgbaar of weet je ook andere verkooppunten?
  Groet, Ray

 49. @Ray, ik weet niet beter of het is alleen bij Douwe Egberts verkrijgbaar. Misschien dat Google een ander adres oplevert.

 50. Mochten er mensen zijn die punten hebben, maar hun laatje zo onderhand ergens anders voor willen gebruiken, ik ben erg geinterresseerd in het overnemen van de DE-punten. Onkosten wil ik graag vergoeden, maar daar moeten we dan even over kletsen via mail.
  Laat even weten als je geinterresseerd bent!
  Groetjes,
  Marcel.
  Marcel_Str@Hotmail.com

 51. die mokken kan je bij de v&d kopen voor een 10tje :O niet bij de douwe egbters!!!!!

 52. ik zoek waar ik het DE casdeauboekje kan bestellen.
  Mijn adres is
  A.de Bakker
  Eikenhorstweg 2 C
  3762 DL Soest
  tel 035-6011725

 53. Is het mogelijk mij het cadeau boekje te laten geworden of mij een e-mail te sturen waar ik dit kan bekomen ik ben van Schoten bij antwerpen Perrdsbosbaan 20 2900 schoten
  belgie tel 0476270239

 54. kan er mij iemand zeggen of ik nog aan de mokken van beertje paddington kan geraken uit het jaar 96 ben er al zolang naar op zoek!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *