Sgt. Pepper wordt Serzjant Paeper


Vanavond om 19.00 uur vindt de opening van het Zomerparkfeest in Venlo plaats, door Serzjant Paeper. De afgelopen dagen is er al veel media-aandacht geweest. Zowel NRC Handelsblad als Dagblad de Limburger besteedde er aandacht aan. Gisteren was er al een voorpoefje te zien bij Nova. Bekijk hier de uitzending.

Het NOS Journaal zendt vanavond om acht uur rechtstreeks een reportage uit van het openingsconcert op het Zomerparkfeest, Serzjant Paeper. Het NOS Journaal is te zien op Nederland 1.

10 gedachten over “Sgt. Pepper wordt Serzjant Paeper

  1. al straks naar het nieuws kijken, maar voor vanavond veeel plezier en hopenlijk blijft het droog hier zijn de buien er regelmatig, maar de grassprietjes jubelen.

  2. Het zag er bij NOVA prima uit en het klonk ook goed. Veel plezier als je vanavond gaat kijken.

  3. Het was er heel erg druk, slechts één regenbuitje en ik stond op een klein heuveltje waardoor ik een glimp op kon vangen. Maar…. de sfeer was heel goed.
    En het belangrijkste Serzjant Paeper deed het goed!

  4. En dan hoor je alom dat de dialecten steeds minder gebezigd worden. Limburg stak daar overigens positief bovenuit. En dit bewijst dat maar weer. Twents volgens mij ook nog aardig wat, getuige de soap, die Finkers nu op de regionale tv heeft lopen. Ook in Utrecht wordt die uitgezonden en goed te volgen zonder ondertiteling, hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *