Kunstzinnig.nl


Kunstzinnig.nl is een marktplaats voor iedereen die het leuk vindt zelf iets kunstzinnigs te maken, te tonen, gratis weg te geven of te verkopen. Adverteren op Kunstzinnig.nl is kosteloos en verplicht tot niets! Kunstzinnig.nl richt zich daarmee op mensen die betaalbare kunst tentoon willen stellen en/of aanschaffen.

Marktplaats
Maar Kunstzinnig.nl is meer. De website biedt ingangen voor workshops of cursussen in je eigen regio, het vermelden van exposities die je thuis of elders kunt houden, hobbywinkels en de verkoop van tweedehands materialen. Adverteren dat je in opdracht wilt werken, kan ook. Kunstzinnig.nl wil een verbindende schakel zijn tussen markt en makers, tussen liefhebbers en kunstenaars. Kunstzinnig.nl is daarmee een tentoonstellingsruimte en marktplaats tegelijk, en een centraal punt voor waardevolle informatie.

Testfase
De periode tot 1 september wordt gebruikt voor het testen van de site. Dat betekent dat de website volledig operationeel is; advertenties kunnen geplaatst worden en opgezocht. Idee├źn met betrekking tot de gebruikersvriendelijkheid en inrichting van de website, zijn welkom en gewenst!

Afbeelding: Blauwe sterren, een quilt van Lies Varkevisser.

Heb je nog genoeg tijd over dan kun je meedoen aan de textielwedstrijd zelfportret. Kijk voor meer informatie bij Anne Kerstens.

12 gedachten over “Kunstzinnig.nl

 1. Dat is een heel leuk initiatief lijkt me zo, het is ook altijd leuk als jezelf een expositie houdt ,je dat op veel plaatsen kan laten weten.

 2. Ik ben er al weer een half uurtje “verdwaald”…, een dag heeft te gewoon te weinig uren, om alle mooie dingen te bekijken.
  @Berthi,
  Bedankt voor de tip, maar waar haal ik meer tijd vandaan? Help!
  :o)

 3. Juul, heb jij ook al te weinig tijd….?:)
  Ik heb een gigantisch gebrek aan tijd… Hoe los ik dit op?:)

 4. Verhip! :o)
  Ik was elders aan ’t dwalen…
  Snel even kijken>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 5. Hee, weer een nieuw Item, goed te gebruiken denk ik voor wie wat wil verkopen en/of zijn/haar kunst/werk wil laten zien. Dat doen wij ook al een beetje op onze web-logs.
  wanneer je iets moois maakt vind je het leuk als een ander het ook ziet.

 6. Leuk initiatief. ik ken Lies nog van een blokkenruilproject jaren geleden. In mijn quilt zit een blok van haar en v.v.
  Later heb ik haar nog eens ontmoet op de tentoonstelling van het gilde, toen hing haar quilt daar. Ze verzorgt nu de website van het gilde geloof ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *