Indiase Sari’s


Over Unicef hoef ik niets te vertellen. Deze organisatie is immers bij iedereen bekend. En dat ze altijd mooie kaarten verkopen, weet inmiddels ook iedereen. Zo zijn er op dit moment deze kaarten met Indiase Sari’s te koop. Als textielliefhebber liet ik deze kaarten niet aan mijn neus voorbij gaan! Tevens een kleine financiĆ«le bijdrage voor hun projecten.

12 gedachten over “Indiase Sari’s

 1. Heel mooi en die stralende kleuren !
  Heb je deze al lang of net gekocht ?
  Ik krijg meestal enkele keren per jaar een catalogus .
  Ik heb het idee dat deze kaarten weer nieuw zijn . Ik koop graag bij Unicef . Er zijn ook handige opbergmappen en postpapier .Dat wil ik nog wel eens cadeau doen , en dat wordt enorm gewaardeerd als je zoiets geeft .

 2. @Gerrie, ik zag de catalogus van Unicef, circa 2 maanden geleden, in de wereldwinkel. Maar zij hadden op dat moment niet deze kaarten. Gelukkig woont er bij mij in de buurt een erg aardige mevrouw die thuis een aparte kamer heeft voor de verkoopartikelen van Unicef.
  Als je naar de website van Unicef gaat en je klikt op shop, dan zie je deze kaarten.
  Ik koop regelmatig spulletjes (ook leuk voor een cadeautje, zoals je zelf al zegt) bij Unicef.

 3. Prachtige kleuren Berthi, ik ga er ook meteen een paar bestellen. Mijn dochter is dol op dit soort kaarten

 4. Lekkere kleurtjes , ik wil altijd voelen ruiken , maar ja dat gaat natuurlijk niet he , pech hebben , ik ga ook eens bij het Unicef depot langs!
  Groeten van Marlies

 5. Unicef staat altijd een maal per jaar in het huis waar ik werk, dan zal ik ze zeker ook kopen.

 6. De Unicef Site bekeken en zoveel mooie kaarten gezien . Ook een paar kommen met een motief uit India . Binnenkort maar wat bestellen . Want er waren ook enkele dingen die ik mooi vond en al niet meer verkrijgbaar .
  Vandaag zag ik op het Quilt-PB een berichtje over een mooie Site met Mola,s
  En dat moest ik natuurlijk bekijken . Maar er was nog veel meer moois . Prachtige wandkleden uit Peru . Applikatie werk met heel kleine lapjes . Het zijn echt ontroerende tafereeltjes met heel veel mooie details . Toen ik nog niet alles had bewonderd liet ik een wandkleed uitvergroot op het scherm staan . Ik ging eerst een poosje TV kijken . De computer staat in de eetkamer en vanaf mijn plekje bij de TV kon ik het kleurige wandkleed zien van uit de verte .Zo mooi !
  Ik kocht ooit kaarten uit Peru en op de zelfde wijze geapplikeerd met heel kleine lapjes . Ik kocht ze in een wereld winkel .
  Heel misschien dat ik er nog een heb .
  Op de Site is nog veel meer moois te zien . En dan kan ik het niet laten , ik heb er echt de tijd voor genomen en alles bekeken , bewonderd .
  http://www.crossroadstrade.com

 7. @Gerrie, prachtige website. Ik heb een gedeelte bekeken. Ga morgen verder.
  Mola’s zijn prachtig. Op mijn website staan er ook een paar. In de huiskamer heb drie molablouses hangen. Heel vrolijk en kleurrijk.

 8. Erg mooi. Ook leuk als idee om zelf zoiets te maken, en dekentje of een rokje voor mijn dochtertje!

 9. @Irma, abosuluut leuk om van allerlei stofjes een patchworkrokje voor je dochtertje te maken. En een vrolijk dekentje is natuurlijk ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *