WK voetbal 2006


Als alles goed was gegaan, had het Nederlands voetbalelftal vandaag tegen Engeland moeten spelen. Helaas, het mag zo niet zijn. We zitten nog steeds met een flinke kater opgescheept van de wedstrijd tegen Portugal. In mijn woonplaats ontdekte ik een erg leuke, kleine gevelvitrine die ons voorlopig zal blijven herinneren aan die beroerde wedstrijd. In de vitrine, wel even door de knietjes gaan, zie je een mooi groen grasveldje met daarop een voetbal, die omringd is met gele en rode kaarten!

7 gedachten over “WK voetbal 2006

 1. “Vroeger” stond daar zeer waarschijnlijk een Mariabeeld in, heden Koning Voetbal…

 2. Decadentie ten top:-)))))).
  Mijn oudste zoon liep pas in een t’shirt van Duitsland, dat kan toch niet. Na Nederland vond hij deze het beste spelen. ( eigenlijk kocht hij het omdat het lekker goedkoop was). Ik heb hem toch maar even wat limonade gegeven in een echt ‘HOLLAND’ glas om het evenwicht te bewaren!!!!

 3. @Marian’ne m., Goed zó! :o)
  Dát kán inderdáád niet! Is hij nou hélemáál mál! LOL
  Er is nu waarschijnlijk nog wel wat oranje prullaria in de uitverkoop, ga hem maar eens “lekker” verwennen! :oD

 4. Bij mijn supermarkt zijn er nog genoeg oranje spulletjes te koop… met 50% korting!
  Misschien inmmiddels al een hogere korting?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *