14 gedachten over “Nog één keer Fokke en Sukke

 1. Ha, Marian’ne ik dacht ’t óók al!
  D’r klopt *iets* niet!
  Ze kijkt verontrust uit d’r oogjes…
  Volgens mij zoekt ze een uitweg! ;o)
  Run Wup Run!

 2. Ik denk dat ze gewoon zelf ook een megawup hebben gejat, uit iemand anders zijn auto…
  Of die megawups die in beslag waren genomen omdat ze het zicht belemmerden?

 3. Het houdt maar niet, Juul!:)))) Ik ben zeer benieuwd hoe lang de hype van de megawup gaat duren!!:)))) Binnenkort zijn de wuppies te koop bij enkele grote warenhuizen!:) Zouden ze dan nog verkocht worden of moeten ze binnen afzienbare tijd in de uitverkoop???

 4. Ja, dan krijg je ze gratis, ALS je maar langs komt. Toch vind ik die grote er guitig uitzien, wanneer ze zo schalks boven het dashbord uitkijken. Maaaaaaarrrr, ik wil niet meedoen aan een hype, HELLUP!!!!

 5. Ja, dan krijg je ze gratis, ALS je maar langs komt. Toch vind ik die grote er guitig uitzien, wanneer ze zo schalks boven de autoruit uitkomen. Maaaaaaarrrr, ik wil niet meedoen aan een hype, HELLUP!!!!

 6. O, wat denk je alweer ver vooruit, Juul!
  Wie wil er dan nog een wuppie?
  Ik wil in ieder geval de Hema, Blokker en Xenos in de gaten houden. Ben zeer benieuwd hoe het met hun wuppies zal gaan. Of hebben ze de bestelling geannuleerd?:)))

 7. Oranje wuppies voor koninginnedag! :o)
  Rode wuppies voor valentijnsdag! :o)
  Andere kleuren heb ik niet! :o)
  Maar die van mij mogen blijven! :o)
  Op koninginnedag verkopen ze toch altijd spullen waarvan velen denken “wie wil dat nog hebben?”
  Toch is wat voor de één en prul is, voor de ander nog van waarde. :o)
  Ik hoorde trouwens dat AH vandaag weer oranje wuppies uitdeelde… ;o)

 8. Op naar AH…. hier proberen ze nog steeds een Megawup te vangen!:))
  ….voor de één prul en voor de ander nog van waarde…… daarom is de koninginnemarkt ook altijd zo leuk en verrassend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *