19 gedachten over “Fokke en Sukke doen aangifte!

 1. GEK WORDT IK VAN DIE WUPPIES!!!!!! Ik doe ook aangifte maar dan tegen die i…… die zoiets verzinnen , bij mijn grootgrutter krijg ik ze ook , stomme dingen , nou ja ik ben uitgemopperd , de nichtjes en neefjes zijn er wel blij mee!!!!!
  Groeten van Marlies

 2. Die grote moeten inderdaad verboden worden, maar die kleine Wuppies vind ik snoepig, jeugdsentiment ook. Moet ik misschien maar eens een oranje logje aan wijden…

 3. hier staat ook zo’n oranje monster te grijnzen. zoontje had er geld uit z’n spaarpot voor over, dus ja… en o wee als ze op waren geweest, hij liep er zo op te vlassen!
  de wuppies zullen wel snel weer verdwijnen, denk ik zo.
  groetjes

 4. o, jee sokke en fukke toch!!!
  Van hun ‘eigenaar'(woont vlakbij)heb ik ook een uitnodiging voor mijn zoontje om in zijn atelier te komen kijken. (we zijn te verlegen om te gaan) Stom he, hele aardige jongen!!

 5. @Anneke, hier proberen ze nog steeds een grote wuppie te vangen. Geen resultaat tot nu toe.
  Wat een rage!:)))
  @marian’ne m, ga naar dat atelier. Hartstikke leuk. Als ik zo’n uitnodiging had gekregen was ik er al lang geweest. Niet meer wachten, gaan!!!!!

 6. Dat is het beste zelfgemaakte Wuppies,heb je nog een leuke middag met het maken ervan,succes.

 7. Je kunt wuppen ook verbouwen, scroll hier maar ’n eindje naar beneden voor ’t resultaat, zo krijgt elke wup een eigen persoonlijkheid:
  http://www.hamstertracker.com/
  Deze (Nederlandse) site (in ’t Engels) van Mathijs (’n andere met 1 x t) over zijn hamster Lucy, is verder ook leuk om eens uitgebreid te bekijken, je weet niet wat je ziet… ;o)
  Filmpjes, webcam, kookrubriek met mini-hamster-hamburgers, enz, enz…

 8. hoorde op het nieuws, dat overijverige agenten in groningen een vrouw een bon à 130 euro maar liefst hadden uitgeschreven omdat…
  ze 4 wuppies op haar dashboard had staan en dat was gevaarlijk; ze had niet meer het volle zicht door haar voorruit. (weleens gehoord, dat ze (vrachtwagen)chauffeurs bekeurden met hun kerstboompjes, mascottes etc. enz.?

 9. @Ineke, ja heb ik gisteren al gehoord, de zaak wordt onderzocht…
  Ik heb vannacht ongeveer -tig++ Wup berichten gelezen…
  Je wilt niet weten waar, en wat! LOL
  Echt IEDEREEN heeft ’t erover!
  Super stunt van AH!
  Ik heb jullie de links bespaard, het werd te gek en te véél…

 10. Ik lig in een deuk……ongelofelijk al die wuppies en varianten!:)))
  Nederland is in rep en roer…..niet vanwege het voetbal….. we hebben het alleen nog maar over de WUPPIES!:))))
  @Ineke, ik las het bericht in de krant! Heb je ook gelezen dat een aantal grote winkelketens zoals Xenos, Bruna en Blokker niet willen achterblijven bij deze rage. Bij Interall Group, dat de rechten van deze speeltjes bezit, zijn inmiddels een miljoen stuks besteld. Die moeten uit China en Roemenië komen. Of daar ook de populaire grote wuppies bij zitten, is nog onbekend.
  @Juul, ben je enigzins aan een beetje nachtrust toegekomen?

 11. @Ineke, de boete is inmiddels omgezet in een waarschuwing. Zou deze snelle omzettings actie met de publiciteit te maken hebben? (vast niet toch?)
  @Berthi, middagdut. ;o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *