Toile de Jouy faux

Voor de slaapkamer hadden we nieuwe gordijnen nodig! Bij IKEA zag ik deze mooie stof. Mijn keuze was dan ook snel gemaakt, en over de kleur hoef ik natuurlijk niets te vertellen!

8 gedachten over “Toile de Jouy faux

 1. MOOI zijn ze!
  Dus je bent toch naar ’t woonwarenhuis geweest? LOL ;o)
  Is dit je nieuwe stukje al?
  ;o)

 2. Deze gordijnen hebben we al een paar jaar! Ze zijn dus niet meer nieuw!
  De bedoeling is dat ik dadelijk ga proberen om nog een log te plaatsen.
  Het oude systeem was naar mening toch wel handiger!:) Als ik ergens goed aan gewend ben, wil ik niet graag veranderen!:)

 3. Ik kan ook slecht tegen veranderingen en sputter soms behoorlijk tegen, LOL, maar soms blijkt het na een tijdje mee te vallen.
  Laten we ’t hopen!
  :o)
  Ik moet ook even wennen aan de nieuwe plek v.d. laatste reacties b.v…
  :o)

 4. Mooie stof Berthi! Bij ons is het altijd een kunst dat als we ergens op vakantie zijn, we ook de Ikea in de omgeving bezoeken en vaak levert dat speciale aankopen op. Nu zijn we een beetje jaloers,want oudste dochter gaat bushcraften in Zweden. Ze vertrekt vanuit Zuid Frankrijk met de trein naar Noord Zweden (35 uur treinen!) en doet dan verschillende plaatsen aan als Kopenhagen, Malmö en Stockholm en natuurlijk ook Europa’s grootste Ikea vestiging :).

 5. @marian’na m, deze gordijnen hebben we al een paar jaar. En, deze stof is al lang niet meer te koop bij Ikea. Mijn naaimachine? Heb ik weggegeven. Ik had er altijd ruzie mee!:))
  O ja, de gordijnen heb ik bij Ikea laten maken. Perfect!!

 6. @Marga, bushcraften….nooit van gehoord…..maar lijkt me wel erg spannend! Wens je dochter maar een goede reis …..en wie weet wat ze voor je vindt bij de grootste Ikea vestiging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *