Memoirs of a Geisha

Samen met Eline heb ik genoten van de film Memoirs of a Geisha. We bezochten de bioscoop in Reuver. Het is een bioscoop waar geen pauze is. Je kunt je drankje tijdens de film bestellen. Dat zit zo: aan de stoel voor je zit een klein tafeltje bevestigd met daarop een klein schemerlampje. Alleen al het gezicht van al die brandende schemerlampjes geeft een warme sfeer. Wil je iets bestellen, dan druk je op een knopje en vervolgens word je op je wenken bediend.

Memoirs of a Geisha is een film voor je als je houdt van mooie kostuums, mooie muziek en mooie filmopnames. De film won Oscars voor camerawerk, kostuums en art direction, en werd genomineerd voor muziek en geluid.
De weersvooruitzichten zijn niet bepaald roos(zon)kleurig, misschien is dit een tip voor één van de komende vrije dagen!

4 gedachten over “Memoirs of a Geisha

  1. Dus jij hebt heerlijk je hart op kunnen halen met al die costuums en gezellig met je dochter samen. Heeft zij ook al interesse in deze dingen?

  2. Wat leuk dat je geweest bent Berthi. Binnenkort ga ik ook met oudste dochter naar die film, dus om nu alvast een indruk ervan mee te krijgen, is inspirerend. Nu weten we zeker dat we snel willen gaan kijken!

  3. Dank je voor de links, Juul. Er is weer veel te lezen en te bekijken…….ik ga het strakjes allemaal uitgebreider bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *