10 gedachten over “Ik hou van Holland!

 1. wat een leuk idee om het land te breien. Je moet er maar op komen! Marijna

 2. Oh, wat mooi!
  Leuk!
  Knap!
  Ik zie enorm veel speelse idee├źn op haar website!
  Mooi zo’n expositie op m’n eigen pc! :o)
  yvonnep heb jij het tulpenkleed al gezien?
  Ik ben nog niet uitgekeken!
  :o)

 3. Geweldige projecten dit…ik probeer het zomerkleed te ‘pakken’ te krijgen in het huisje maar het lukt me niet…lijkt me gehaakt. Gaaf idee! En nee Juul, ik heb het tulpenkleed niet gezien, ik kom even niet graag in die buurt; dat is de buurt van mijn oude huis dat ik zo graag niet meer zou willen hebben en waar ik nog steeds aan vast zit. Dit huis is een ware molensteen.

 4. Erg mooie en interessante dingen op haar website.Leuk om naar te kijken.
  @yvonnep, Sterkte met je molensteen

 5. Het ‘land’ vind ik leuk, verder iets te modern voor mij. Vloerkleed van scherven brrr., maar wel heel origineel bedacht!!

 6. het “klein venijn” vind ik ook wel een mooie vondst.
  @Yvonnep: soms vallen molenstenen ineens met een donderende klap weer van je nek af naar beneden, geef de moed niet op!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *