Geen reclame meer!

Steeds vaker ontving ik berichtjes van lezers dat er zoveel irritante reclame kwam als je mijn weblog opende. Inmiddels ben ik er achter dat de teller hier de oorzaak van was. Sinds gisteren is de teller verwijderd zodat mijn lezers geen last meer hebben van reclame.


Graag wil ik jullie een indruk geven van het verloop van mijn weblog tot nu toe. Op 20 augustus 2005 ben ik met mijn blog begonnen en op bovenstaande afbeelding zie je het verloop van het aantal pageviews per maand. Maart 2006 was de topper met 4960 pageviews. De drukste dag was 17 maart 2006 met 556 pageviews. Maandag is de dag dat mijn blog het beste gelezen wordt, de zaterdag en de zondag worden voor andere zaken gebruikt dan het lezen van weblogs. Het totale aantal pageviews vanaf 21 augustus 2005 is 19779. Uit 45 landen waren mensen nieuwsgierig naar mijn logs.
De landen top 10 ziet er zo uit:

1. Nederland 18129
2. België 635
3. Zuid-Afrika 267
4. Frankrijk 194
5. Verenigde Staten 127
6. Duitsland 48
7. Noorwegen 39
8. Denemarken 26
9. Turkije 25
10. Zweden 24

Met veel plezier maak ik de logs en het is SUPER dat er zovéél belangstelling voor is. Al die reacties die er komen op elke log, ik vind het geweldig!!! Mijn doel is om mijn liefde voor handwerk/textiel met zoveel mogelijk mensen te delen en dat we van elkaar leren.
Ik wil iedereen bedanken voor het trouw bezoeken van mijn weblog en hoop uiteraard dat jullie dat in de toekomst blijven doen. En het allerbelangrijkste is toch wel het blijven genieten van al het mooie handwerk/textiel!

18 gedachten over “Geen reclame meer!

 1. Proficiat!
  Het is voor mij genieten, hoor, elke ochtend je log lezen, en,..in de loop van de dag de reacties erop.
  Juul kan er wat van, je inspireert haar ook enorm,… Het is leuk en informatief,…en je schrijft lekker veel! En dat geld ook voor Nuttig en Fraai van Marcella! Fijne zondag allemaal, groetjes van Ingrid.

 2. Berthi gefeliciteerd!
  Sinds een paar maanden ben ik aardig “verslaafd” aan je weblog. Altijd weer leuk om te zien waar je vandaag mee komt. Maar zelden, dat ik er niet wat mee heb. Ik hoop, dat je ons nog lang meeneemt naar de mooie oude plekjes in textielland!
  Groetjes
  Ineke (terug van weggeweest)

 3. Gefeliciteerd, joh! Je log is leuk en leerzaam, vind ik. En wat meer is: je laat handwerken zien als een echt vak en niet als een soort bezigheidstherapie en dat is ontzettend leuk.

 4. gefeliciteerd, Berthi
  Ik kijk ook elke dag mijn statistieken na….ik heb andere tabellen dan jij en volgens mij zit er bij mij geen reclame op? Geen idee waar dat aan ligt. Wat mijn buitenlandscores zijn weet ik niet, jammer, dat lijkt me wel leuk om te weten. verder houdt mijn tellertje “unieke bezoekers” bij, dat registreert elke bezoeker die dag maar één keer, dan heb ik bijv 300 pageviews en 50 unieke bezoekers, is iedereen gemiddeld 6 keer langs geweest die dag…het lijkt wel een nieuwe hobby erbij. Er zijn ook diverse sites waar je je weblog kunt laten “keuren” 😉
  Je wordt erg goed gelezen, gewaardeerd en je hebt een vaste kring lezers, daar mag je terecht trots op zijn…
  Ingrid, bedankt voor je compliment, daar wordt ik warm van 😉

 5. Berthi, leuk dat er zoveel geinterresseerden zijn voor je log.Er staat ook veel informatie op en ik vind de informatie over allerlei handwerk erg interessant. Ik ben blij dat ik je log gevonden heb.
  Marijna

 6. Fijn dat mijn spamfilter, nu ik naar je log surf, wat minder zijn best hoeft te doen! Ik kreeg er altijd wel een leuk plinggeluidje bij: dat zal ik missen…. En natuurlijk gefeliciteerd met de booming cijfers!

 7. Wat voel ik me vereerd, Juul!!! Erg leuk gedaan!!!!!
  Dank je wel voor al jullie lieve woorden…….. de toekomst moet nog uitwijzen of het daadwerkelijk interessant zal blijven………… we gaan er voor!!!
  En alle reacties blijf ik uiteraard zeer op prijs stellen!!

 8. hoi Berthi, je kunt bij weblogbeheer ook gewoon je statistieken bijhouden, al geven die vaak wel een ander beeld. sowieso weet je niet welke meting betrouwbaar is, dus ik maak me meestal maar niet zo druk.
  hier is altijd wel iets leuks nieuws te lezen, dat blijft trekken…
  groetjes

 9. Ja Anneke, het belangrijkste is natuurlijk de inhoud van je weblog.
  Leuk om te horen dat mijn weblog blijft trekken.

 10. Hartstikke leuk weblog joh..!!
  Prima stats 😉
  Je hebt een pbtje ontvangen van mij via het forum…..
  groetjes Jeannette

 11. ik kom elke dag even langs, en het is steeds weer als een lekker snoepje! ik heb ook iets met textiel in het algemeen, en met quilts en huishoudtextiel in het biezonder!kun je niet een keer op bezoek komen berthi? dan laat ik je alles zien en ook een prachtige mangeldoek! in ieder geval dank voor al die fijne momenten en succes met de expo. will in parijs

 12. Als ik in Parijs ben, lijkt het me ontzettend leuk om bij je op bezoek te komen!
  Dank je voor je complimenten!

 13. Gefeliciteerd…en geen wonder..een vakvrouw aan het woord die textiel zo mooi toegankelijk maakt!

 14. Ik word er verlegen van, Irma! Ik vind het heerlijk om mijn liefde voor textiel met andere te delen.

 15. Gefeliciteerd met je succesvolle weblog! (Ik reageer nu pas omdat ik na zes weken weer internet heb)

 16. @Maaike, dank je! Fijn om je weer terug te zien en te mogen genieten van je reacties!
  Zes weken geen internet…….je zult veel in te halen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *