Feestelijke start van de expositie op 24 maart

De start van de expositie kreeg een feestelijk tintje door de gezellige lunch, de leuke kaarten, cadeautjes waaronder de poëziesloof, die je kunt vinden bij mijn log van 28-9-2005, en de mooie berichten in mijn gastenboek!

De mangeldoeken zijn te zien in een prachtige grote zaal, waar ze goed tot hun recht komen. De belichting is goed, dat erg belangrijk is. Eén vitrine is er in de ruimte geplaatst, met daarin: de miniatuurtrekmangel, de mangeldoek met de engeltjesrand, ansichtkaart (zie Seasons 2-2006) en een oude catalogus. Binnenkort zal ik foto’s laten zien.
Nu is het wachten op de bezoekers en hun reacties!

Deze flyer heb ik gemaakt voor de expositie.

9 gedachten over “Feestelijke start van de expositie op 24 maart

 1. Ik ben benieuwd naar de foto’s, en het zal hier ook wel weer drukker worden door die mooie flyer!
  Kom je vast weer in de top 50! ;o)
  Veel succes!

 2. Hoi Berthi, een tijdje niet op je site gekeken. Nu naar Venlo de expositie die je denkelijk met veel zorg heb samengesteld gaan kijken. groeten

 3. Leuk als je naar Venlo komt voor de expositie. Je vindt het vast leuk om het verschil te zien met de expositie in Geldrop, in 2003.

 4. och, och, waarom in Venlo??? 🙂 Eerst even mijn eigen drukte aan de kant en dan eens kijken hoe ik dat ga doen…En jij: gefeliciteerd!!!

 5. Limburgs Museum…….Venlo……Noord-Limburg…….prachtig museum…….pal tegenover het station……ideaal!!!

 6. Na jarenlang treinen… ben ik niet meer uit m’n autootje te krijgen… (smiley met zwart brilletje) 8o)
  Maar het is inderdaad wel handig! (big smiley) :oD

 7. Treinen…….(meestal, nou ja!) heerlijk rustig! Juul, je kunt dan borduren, lezen, breien, naar al die telefoongesprekjes luisteren en ga zo maar door!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *