10 gedachten over “Breien in de kroeg

 1. Ja en het allerleukste is dat het in de heel Limburg te lezen is. Behalve Maastricht en het Heuvelland.
  Super toch!!!!

 2. ja zeker leuk…maar vroeger kwamen we bij mijn schoonouders op de zondag middag koffie , en we zaten met z`n alle te handwerken , en de mannen gingen voetballen kijken ,het werd tijd dat dit zou gebeuren , want zeg nou eerlijk wat is gezelliger dan samen bezig te zijn ,

 3. Wat een gezellig en leuk initiatief! En gelijk met een prominente foto op de voorpagina! Ook het artikel was positief. Betere aandacht voor de groep kunnen we niet wensen. Ik hoop dat er nog enkele enthousiastelingen bijkomen. Ik vond het in ieder geval zeer geslaagd.

 4. Geweldig! Dat zouden er meer mensen moeten doen 😉 😉 hahaha, je weet wel van die reclame….
  Ik zie het nog niet echt voor me hoor, maar wel dat je thuis met elkaar zat te handwerken, dat was bij ons ook zo…
  Ik was de jongste en door mee te handwerken viel het niet zo op dat ik daardoor vaak te laat naar bed ging…. Maar ik vind het nog steeds leuk.

 5. Absoluut mooie aandacht voor Stitch ’n Bitch!!
  Wat heb je mijn weblog snel gevonden, Marnel!
  Handwerken…..een mooie manier om te laat naar bed te gaan….nooit bij stil gestaan.

 6. Hoi Berthi, Goed artikel! Sfeervolle foto. Ik hoop dat de respons bij jullie net zo groot mag zijn als voor S&B Roermond; na plaatsing zijn we nu met gemiddeld 15 breisters op de woensdagavond.

 7. Hoi Miriam,
  Ik heb gisteren de Libelle gekocht en las het leuke artikel over je. Daar zul je waarschijnlijk wel veel reacties op krijgen. En nu dat wereldrecord nog even binnen halen!!! Ik wens je alvast heel veel succes. Ik zal er nog wel meer over lezen en horen.
  Groetjes, Berthi

 8. Hoi Berthi, het artikel had ik me al uit de krant geknipt en dacht hier wil ik op reageren. Hoelang ben je met dit klupje bezig? Wat wordt er gebreid? Leren jullie van elkaar of zijn het allemaal volleerde breisters? Groeten Miets

 9. Er wordt van alles gebreid: mutsen, sjaals, truien, sokken etc. De bedoeling is dat je van elkaar leert.
  Als je een probleem hebt is er altijd wel iemand die dit weet op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *