Regia sokkenwol

Mijn oefensokken heb ik gebreid met uitgehaald garen van een trui uit mijn jeugd. Uiteraard wil ik nu mooie sokken gaan breien met nieuwe sokkenwol.

Voor de aardigheid ging ik op Ebay De zoeken naar sokkenwol… en ik stond er versteld van dat het aanbod zo groot was. Mijn keuze viel op 10 bollen van 50 gr, vijf verschillende kleuren, Regia sokkenwol. Goed voor vijf paar sokken. Voorlopig ben ik onder de pannen. Misschien leuk om te weten wat ik hiervoor betaalde; € 14,61!

19 gedachten over “Regia sokkenwol

 1. Het “argument” dat sokken op de markt goedkoper zijn is hiermee wel onderuit. Leuke kleurtjes, Berthi!

 2. Nou,wat een leuke aankoop. Je kan inderdaad voorlopig vooruit. Ik ben benieuwd naar de resultaten.

 3. Those are going to make “leuke sokken”! And what a great deal you got! I am totally addicted now – an sokkbreien! 😉

 4. Ik wens je succes, ik ben met mijn zesde paar bezig en denk alweer aan het zevende……;-)
  Leuke wol hoor, ik heb ook twee paar van die bonte sokken gebreid, toen drie paar van geitenwol en nu ben ik in het zwart bezig, maar dat valt ’s avonds tegen….. Het heeft ook helemaal geen haast hoor…
  Ik maak ook liever leuke kaarten, maar voor erbij is het mooi werk.

 5. Prachtige sokkenwol, voor bijna geen geld (hou ik van…) Ik vond vandaag een prachtig sokkenpatroon dat ik je niet wil onthouden op http://www.interweavecrochet.com. : Granddaughters Socks. Ik ga dit paar zeker haken en breien! Overigens dank voor je bezoeken aan en complimenten voor mijn blog, ik voel me groeien….

 6. waw,en gaat het betalen en verzenden uit duitsland zonder problemen?
  ik heb ook al op ebay rondgeneust,LEUK!!

 7. Antje, jij bent al een ervaren sokkenbreister…..ik ben nog een beginneling.
  Froukje, aparte sokken…combinatie van breiwerk en haakwerk.
  Gea, Het betalen en verzenden gaat zonder problemen. Via IBAN en BIC kun je gemakkelijk naar het buitenland geld overmaken.

 8. Mooie aankoop ! Dus de breipennen maar weer klaarleggen .
  IK vraag me wel af , vind je het niet lastig als de postbode langskomt ?
  Ik hoor vaak de bel van beneden niet , en o de bode heeft niet zoveel geduld . Dan vindt je een briefje , het pakket is af te halen aan het postkantoor .
  Als ik nog aan mijn Kerstpakket denk dat kwam uit Amerika en lag een maand lang op Schiphol bij de douane . Terwijl er in US betaald was voor een priority zending .
  Ik heb ook nog moeten betalen .
  |Dank zij een heel aardige buurvrouw kreeg ik het pakket een dag voor Kerst .

 9. Heb vanmiddag weer een bol van die leuke gekleurde bonte wol gehaald, de zwarte zijn nog niet klaar, maar dan heb ik maar vast weer wat, er komen een paar baby’s bij in de familie en dus wil ik een paar kindersokjes maken met zo’n randje van muizentandjes en dan een gaatjes- of kabeltjespatroon in de boord…..
  Achterneefjes of nichtjes worden het al, dus hoef ik geen kapitaal uit te geven……Meestal doe ik een kadobon in de kaart, maar een paar sokjes erbij????
  a

 10. De postbode heeft zeer weinig tijd en dat is inderdaad wel eens lastig.
  Sokjes cadeau….altijd leuk!

 11. nog een vraagje
  zet je het IBAN en BIC nummer op het overschrijvingsformulier,het nummer van degene van wie je de wol gekocht hebt/
  ik heb mij ook laten verleiden en ben 6 bollen wol rijker(of armer hihi)

 12. Wat heb jij snel actie ondernomen…..super! Wat voor wol heb je gekocht?
  Je moet wel speciale overschrijvingsformulieren hebben om naar het buitenland te kunnen betalen. Op die formulieren staat duidelijk aangegeven waar je het BIC en IBAN nummer moet invullen. Maar tegenwoordig is er een snellere manier, namelijk telebankieren. Sinds kort kun je op deze manier ook geld naar het buitenland overmaken.

 13. inderdaad via telebankieren is het gelukt
  hihi,ik heb 6 bollen regia voor 9,oo euro,
  en oeps ik heb nog wat biedingen lopen,
  hoe verslavend die goedkope wol,

 14. Ik zit nog in mijn eerste sok, maar dat wordt er wel een! Omdat ik voorzag dat ik er een hele tijd mee bezig zou zijn heb ik prachtige turquoise wol met glitter genomen. Dit is trouwens ook leuke wol… en heerlijk goedkoop he, E-bay!

 15. Hoi, wat leuk dat je de wol uit duitsland besteld.
  Ik heb gekeken bij de duitse ebay maar begrijp er niks van.
  Kun je in dat soort winkels niet zo iets bestellen?
  Ik zou best graag wat wol willen kopen maar weet niet hoe dat moet.
  Groetjes, Johanna

 16. Wat leuk, ik ben ook een sokkenbreister en beleef hier veel plezier aan.
  Vooral als je mooie wol hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *