Brabantse jeugdteamkampioenschappen 2006

C-team de Combinatie Asten, is vandaag kampioen geworden van Brabant. Luuk, Koen, Maurice en Thijmen: Proficiat. Fantastisch gedaan!!

10 gedachten over “Brabantse jeugdteamkampioenschappen 2006

 1. zoals ze hier in de provincie utrecht zeggen: “Goe gedaon, jochies!” Gefeliciteerd!
  herinnert me aan zo’n jaar of 15 geleden, toen ik met onze zoon Laurens en zijn clubje naar wedstrijden ging en na afloop met z’n allen altijd even een terrasje (of cafetaria) pakken om het te vieren.

 2. Dank je voor jullie felicitaties. Ik heb gelezen dat er nu een ticket voor ze klaar ligt om naar de Nederlandse Jeugdteamkampioenschappen in Baarn te gaan.

 3. Ook van mij van harte gefeliciteerd !
  Berthi ben je al bezig om een mooi herinneringsalbum te maken voor Thijmen ?

 4. Ja zeker, we proberen het allemaal zo goed mogelijk bij te houden. Manlief doet veel werk aan dit herinneringsalbum. Hij is bezig om een jaaralbum te maken met digitale foto’s en aan het eind van het seizoen dit te laten afdrukken. We hebben dit al een paar keer gedaan bij de HEMA. We zijn tevreden met het resultaat.

 5. Wat is het toch geweldig dat we zomaar even op je weblog kunnen bijpraten .
  Ik kreeg een aardige mail van Thelma Egberts . Dat was naar aanleiding , van een berichtje op je log , waarin ik vertelde een achterhoekse vrouw in haar dracht op TV gezien te hebben,druk breiende aan een paar prachtige wanten .
  En Thelma schreef in Landleven een artikel over Grolsche wanten . Dus nu op zoek naar dat nummer ! Ik kocht weleens een nr, van landleven .
  Ik zou zo wel een abonnement willen nemen , maar aangezien hier de stapels met bladen zich maar uitbreiden , zal ik dat maar niet direkt doen en me houden aan zo af en toe een nr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *