6 gedachten over “Winterwonderland

 1. Wat een plaatje ! En zo vredig . Gelukkig heeft een eend een goed ingevet verenpak ..

 2. Gerrie,
  Ik ben vandaag op pad gegaan op te leren fotograferen met de digitale camera. Deze foto is als beste en mooiste uit de bus gekomen.
  Ik hoefde trouwens niet ver te gaan. De straat oversteken en ik beland in een prachtig park. Vandaag extra mooi door de sneeuw.

 3. WAUW!
  Als deze foto een oefening was, dan beloofd dat nog veel moois in de toekomst!
  Hij is zo mooi vredig, alleen z’n hoofd is wat donker, kan je dat nog veranderen, zodat z’n oog te zien is?
  Ik fotografeer nog ouderwets, en vraag me af wat de mogelijkheden zijn met digitaal fotograferen.

 4. Digitaal fotograferen heeft vele voordelen. Je kunt zelf een formaat van foto kiezen (uitsnijden) en vooral bijwerken. Dat doet manlief voor mij. Inmiddels is hij behoorlijk ervaren. In de nieuwe HzG komt een pagina grote foto te staan van een breiwerk waar hij enkele dagen mee bezig is geweest. De eend is iets bijgewerkt, maar volgens mij waren de ogen gesloten op het moment van fotograferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *