Het nieuwe zorgstelsel

Vorige week ontving ik het informatiebulletin van het gezondsheidscentrum. Hierin las ik het volgende: ‘Het nieuwe zorgstelsel met een knipoog.’

De fysiotherapeut knijpt er tussenuit. De logopedist is sprakeloos. De podotherapeut zit met kromme tenen. De KNO-arts krijgt er een brok van in de keel, voelt zich bij de neus genomen en wordt een oor aangenaaid. De oogarts ziet het somber in. De neuroloog krijgt er de zenuwen van. De verloskundige zit met de naweeën. De gynaecoloog baart het zorgen. De uroloog voelt aan zijn water dat dit niet goed gaat. De anesthesist is knock-out. De cardioloog aanschouwt het met bloedend hart. De dermatoloog krijgt er kippenvel van. De geriater krijgt er grijze haren van. Voor de chirurg snijdt het mes niet meer aan twee kanten. De hematoloog wordt het bloed onder de nagels vandaan gehaald. De gastro-enteroloog heeft er zijn buik vol van. De internist wordt binnenstebuiten gekeerd. De diëtiste kan geen pap meer zeggen. De psychiater snijdt het door de ziel. De traumatoloog ergert zich bont en blauw. Voor de apotheker is het een bittere pil. De tandarts ziet er geen gat meer in. De huisarts geeft niet thuis. Oh ja, en de patiënt? Die is er goed ziek van!!!

2 gedachten over “Het nieuwe zorgstelsel

  1. berthi, dat heb ik ook gelezen en heb het me uitgeknipt om te bewaren. Vond het een heel aardig stukje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *