LEGO punnikmachine

Met LEGO kun je alles maken… zelfs een functionele punnikmachine. Meer foto’s zijn te zien in dit fotoalbum. Om het filmpje van de werkende punnikmachine te kunnen zien moet je Quick Time van Apple op je computer hebben. Anders even installeren. Het is absoluut de moeite waard om dit ingenieus apparaat werkende te zien. Kijk even naar het filmpje.

10 gedachten over “LEGO punnikmachine

 1. Juul,
  Wat een druk leven heb jij…… ’s nachts nog achter de computer!! Weer nieuwe afkortingen voor het woordenboek!

 2. Ja, ja, vroeger…. noemden ze dat tijd rekken…
  Maar weet je wat er staat?
  ……………………..
  En deze zijn (nu) niet (meer) nieuw!
  Doe je best! Puzzelen!
  Juul ;o))) BG

 3. Ha, ha, ha, nachtelijk huiswerk voor Berthi van Juul.
  Juul, YMBK, IAN: YAFIYGI
  ken uw klassieken. BG, verry B 😉
  Wat een schitterend apparaat Berthi. Mijn eerste gedacht was om de url aan zoonlief door te sturen, maar bij nader inzien laat ik het, dan komt hij morgen zijn Lego ophalen en is hij vervolgens weken bezig met punniken…er zijn nuttiger dingen op het moment, maar leuk en iiventief is het wel
  Marcella

 4. leuk om te zien. volgens mij is er in principe voor bijna alles waar een repeterende handeling voor nodig is, een machine te maken. dus verbazen doet het me niet.
  fijn weekend
  groetjes

 5. Zo, zo , heb ik niets beter te doen? Ik ben even een dagje afwezig en er wordt zomaar een heleboel nachtwerk naar me toegestuurd. Gelukkig heb ik een goede hulp: mijn oudste zoon. Nu blijkt maar weer, dat jullie toch wel erg veel tijd hebben om achter de computer door te brengen. De links ga ik morgen of overmorgen of overovermorgen even bekijken. Ik heb het namelijk ‘druk’ in het weekend!!!

 6. Berthi,
  met wat bluf en een beetje google-handigheid kom je een heel eind.
  stttttt, niet verder vertellen 😉
  Fijn weekend, Marcella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *