‘Service van de zaak’

Manlief kocht onlangs via internet bij Take Off Multitronics een nieuwe fotocamera om handwerk/textiel nog beter te kunnen fotograferen. De camera werd keurig betaald en nu was het wachten op de postbode. Helaas… de camera bleek niet meer leverbaar. De voorraad informatie op de webwinkel bleek niet overeen te komen met de hoeveelheid in het magazijn. De betaling werd netjes teruggestort op onze rekening. Omdat het de bedoeling is om de voorraad op de site altijd actueel te houden, betreurden zij het dat dit niet het geval was en stuurden ze een kleine attentie… de CD Intensive Care van Robbie Williams. Dat noem ik nog eens service!

4 gedachten over “‘Service van de zaak’

  1. k ben geen fan van hem, maar attent is het zeker! daar herken je toch een betere winkel aan. kun je de camera nog ergens anders krijgen?
    groetjes

  2. Anneke,
    Ik ben ook geen fan van Robbie Williams, maar ik vind het een leuke attentie. De CD komt goed terecht bij de kinderen. Na heel lang zoeken hebben we op een andere plaats de camera gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *