Borduurkaarten

In mijn log ‘borduurboek’ van 27 oktober 2005 schrijf ik dat Janneke Vens onlangs is afgestudeerd aan de Design Academy. Als afstudeeropdracht heeft Janneke gekozen voor borduurkaarten die geschikt zijn voor kinderen. Ze wil kinderen weer meer laten werken met naald en draad.

De borduurkaarten zijn in productie genomen en te koop bij Studio Vens en bij Keet in Huis in Amsterdam.

Ik heb de borduurkaarten gekocht en ze zien er erg leuk uit. De bijgesloten hoeveelheid garen vind ik minimaal. Misschien nemen ze automatisch aan dat creatieve moeders voldoende garen in huis hebben.

8 gedachten over “Borduurkaarten

 1. Hoi Berthi,
  Ze zien er leuk uit. Isa had vorig jaar met moederdag op karton met gaatjes geborduurd. Daar was ze toen weg van….ik overal zoeken naar dat papier, maar dat was hier in de stad dus niet te koop.
  Gelukkig is het wel een pittige tante. Ze had dus aan de juf verteld dat ik er naar gezocht had. En toen had ze van de juf een stapeltje gehad. En daar heeft ze boekenleggers van gemaakt.
  groeten van Annette

 2. Ah, nostalgie…
  Kaarten borduren heb ik vroeger ook nog gedaan, was ik al weer vergeten. Je kon ze toen zelf ook nog inkleuren.
  groetjes Juul :o)

 3. ik had ze vroeger ook, maar deze zien er een stuk leuker uit.
  marcella

 4. Wie weet, zijn deze borduurkaarten een opstapje naar een nieuwe generatie handwerkende dames!?

 5. De kaarten zijn heel leuk . Wel een modernere vorm dan die van vroeger . Toen kon je alleen de contouren borduren en dit is met mooie accenten die geborduurd kunnen worden .
  Ik heb ook even gekeken bij Keet in huis .
  Wat een leuke winkel . Ik had al zo vaak in tijdschriften leuke dingen gezien van Keet in huis .Ik was er erg benieuwd naar . Nou en ik hoefde er niet eens voor de deur uit .
  Leuke naam eigenlijk voor een winkel .
  Af en toe kan ik mijn eigenhuis ook wel Keet in huis noemen !

 6. Ze zijn echt leuk, m’n oudste dochter is al 12 en mijn andere dochter pas 4 maanden, maar ik denk dat ik ze toch nog of vast ga kopen. Gewoon voor me zelf denk ik.

 7. Moet je doen, Hanneke. Ik heb ze voorlopig voor mezelf gekocht. Héél misschien geef ik ze nog eens iemand cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *