9 gedachten over “Vrooliyk Kerstfeest

 1. Beste Berthi, een heel vrooliyk kerstfeest voor jou en de jouwen. Bedankt voor de gezellige stukjes op je weblog.
  m.vr.gr. Liezbeth

 2. Jullie ook een heel gezellige kerst. Trouwens die krans hangt hier in stof maar breien is een uitstekend idee. Voor als de sokken af zijn.

 3. god jul – merry christmas en een vrooliyk kerstfeest voor jou ook!! (does that make sence – I am not fluent in dutch to put it mildly…;))

 4. Liezbeth, ik heb net op je website gekeken en ben gecharmeerd van de handgeverfde borduurgarens!
  Karen, your dutch is very good!

 5. Ook ik wens je een fijne kerst en een voorspoedig en gezond 2006. Ik geniet heel erg van je blog en dank je hiervoor. Ik zie in gedachten onze kerstboom in de kamer staan (1952) maar dan stond er altijd een emmer water naast i.v.m. de kaarsen en we woonden bovendien in een houten huis. Maar waarschijnlijk was het daardoor heel bijzonder. Ik heb daar ook altijd nog fijne gedachten aan.
  Over je artikel van de naaimand, wat een schat als je zoiets tegenkomt. Ik heb nog een naald(Je) waar je ladders mee kon ophalen. Zelf ben ik nooit de kunst meester geworden maar het komt me nog wel eens van pas bij het kantklossen. In 1962 ik was toen 15 kostten de kousen dacht ik 2,95 gld.. In 1964 verdiende ik als kantoorbediende 20,- gld.
  per week. Dus toch altijd een hele aanschaf en de nagellak kwam er regelmatig aan te pas om de ladders te stoppen.

 6. Fijn om te horen dat je geniet van mijn blog. Ik doe het met veel plezier.
  Ja natuurlijk……nagellak. Dat is een mooie goedkope oplossing om de ladders te stoppen. Heb ik ook vaak gedaan. Tegenwoordig heb ik niet zo’n zin meer om panty’s te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *