Bijna Kerstmis

Het wordt tijd dat ik een begin maak met de kerstvoorbereidingen. Toch zal ik eerst met de bezem door het huis moeten gaan. Gisteren lag de huiskamer nog vol met allerlei mangeldoeken die onlangs teruggebracht zijn. De mangeldoeken waren even het huis uit voor een fotoreportage voor Seasons. Per mail kwamen de contactafdrukjes binnen. En, hoe zijn de foto’s geworden…? Dat blijft voorlopig geheim. Ben je nieuwsgierig… zorg er dan voor dat nummer 2-2006 van Seasons niet aan je neus voorbij gaat.

Nu ga ik als een gek de mouwen opstropen, emmer sop tevoorschijn toveren en zorgen dat mijn huis met de kerst spic & span schoongemaakt is! O ja, moet ik natuurlijk de kerstversieringen niet vergeten. Maar om voor een kerstbehangetje te kiezen, gaat me net iets te ver!

6 gedachten over “Bijna Kerstmis

 1. Goed idee! De kerstboom staat hier al wel te schitteren, maar verder glanst er nog niet zoveel in huis. Ik heb ook wéér geen schoonmaakkabouter van Sinterklaas gekregen 🙁

 2. Berthi , waar haal je toch al die leuke plaatjes vandaan ? Ik vind het enig . Daar kun je nou ook zo weer een verhaaltje bij spinnen .
  Hier gaat het ook niet zo vlak voor de kerst met opruimen en versieren . Overal stapels bladen .
  Nou ja de hulp kwam gisteren en heeft zo goed mogelijk gezogen . We kregen leuke kerststukjes . Dan hoop ik nog wel de stapels hier wat te kunnen fatsoeneren . Een net stapeltje is toch nog even anders als zo,n schots en scheef zaakje .
  Ik heb een paar leuke kerst hangertjes , die ik zelf ontworpen heb , en er is nog een klein vilten kabouter , die ik ooit maakte voor een handwerk wedstrijd v.St.Goed Handwerk , ik kreeg er een eerste prijs voor .
  Ik kan die dingen toch niet vinden . . . De ene hanger is een klein tasje en het andere hangertje een giletje op een ( gouden ! ) kleerhangertje .
  Zo gaat het als je een huis vol spullen hebt .
  En in een 4 kr. flat kun je echt niet zoveel kwijt .Ik hoop dat jij al opschiet met het versierwerk .
  Veel succes ermee .

 3. k ben zelf wel ongeveer klaar. het huis is in (bescheiden) kerstsfeer, het is redelijk schoon/opgeruimd (je moet je grenzen kennen) en morgenochtend hoef ik onverwacht niet weg!
  yes!
  groetjes, sterkte met de schoonmaak…

 4. Hai meis 🙂 wil je alvast een heel fijne warme gezellige kerst wensen omdat je er woensdag niet was…. vanuit een niet erg kerstachtig huis uit venlo zuid, in tegenstelling tot alle andere jaren. Maar kerstsfeer maak je zelf!!!! warme groetjes en tot de volgende SnB

 5. José, jij ook al geen schoonmaakkabouter gekregen! Laten we de hoop niet opgeven en uitkijken naar de volgende Sinterklaas…….?
  Gerrie, de meeste afbeeldingen heb ik in huis en die worden gescand. Af en toe komt er iets van internet en er worden ook nog foto’s gemaakt door manlief. Overal tijdschriften, boeken etc……heel herkenbaar!
  Of een mens nu veel of weinig ruimte ter beschikking heeft, die ruimte zal vaak opgevuld worden.
  Wat ben jij altijd creatief en druk bezig!
  Anneke,….je moet je grenzen kennen…..Helemaal mee eens!
  Berti, ik hoop dat je toch een beetje kunt genieten van de kerstdagen…….. heel veel sterkte!

 6. mmm, ik vind haar kerstbehangetje wel een boel rustgevender dan wat er eerst hing 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *