3 gedachten over “Kerstmannen

 1. Hoi Marcella,
  Ik heb op de twee websites gekeken. Bij de eerste kom ik bij het liedje Friends van Scooter terecht. Klopt dit? Helaas, zie ik tot nu toe niet het verband.
  Misschien kan je wat meer uitleg geven.
  Bij de tweede website kom ik verhalen tegen over kabouters. Denk jij dat het misschien kabouters zijn?
  Ik heb nog eens goed naar de foto gekeken. De bomen zijn kaal, de mannen die toekijken hebben dikke winterjassen aan en een hoed op. Ik vermoed dat de foto ergens in de jaren vijftig is genomen. Kijk ook eens naar de auto’s die op de foto staan. Er is één (kerst)man met een rood pak aan en de rest……..? Gaat het hier misschien om een ludieke actie van …….kerstmannen??? Of is het misschien een protest???
  Wie weet hierop het antwoord?
  In ieder geval is het interessante foto!

 2. het had een bericht moeten zijn van het tuinkabouterbevrijdingsfront. was een aantal jaren geleden actueel. er gaan allerlei verhalen over. eerst van een enkele kabouter die uit een tuin verdwenen zou zijn en van over de hele wereld kaarten stuurde naar “huis” later werden er massaal kabouters meegenomen uit tuinen en in grote hoeveelheden in bossen of parken “losgelaten”. Jouw foto associeerde mij met een groep die hun kleine gipsen of plastic vriendjes kwamen bevrijden. verder niet meer dan een grapje.
  jaren vijftig kon je weleens gelijk in hebben maar de rest?????? blijft gissen voorlopig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *