Surprise

De spanning stijgt ten top! Iedereen heeft zijn laatste inkopen gedaan en is nu bezig om een surprise en een gedicht te maken. De één zit in de studeerkamer, de ander in de keuken of woonkamer of slaapkamer. Zeer geheimzinnig allemaal!

De voorpret is bijzonder groot. Met z’n allen zijn we aan het gissen wie o wie heeft. Langzaamaan begin ik nieuwsgierig te worden. Wat heeft Sinterklaas voor mij in petto!

3 gedachten over “Surprise

  1. Een heel gezellige Sinterklaas viering gewenst .
    Hier is het wat dat betreft heel rustig .
    Wij kunnen niet meer zo winkelen , meestal alleen in de buurt winkels . En gelukkig kon ik voor mijn man een kalender bestellen met prachtige oude foto,s uit ons vroeger Indie . Het land waar hij geboren werd . Enige dagen geleden werd het al bezorg en was het echt een verrassing .
    Zo kwam er toch een beetje sinterklaas vreugde om de hoek kijken !

  2. Wij vieren het niet. Is dat saai? Vinden wij niet. Over een paar jaar als dochterlief ouder is dan zal het vanzelf wel komen. (En tegelijkertijd denk ik:…ben ik wel lief genoeg geweest dit jaar?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *