Debbie Stoller

Het artikel over de Stitch ’n Bitch-groepen en het interview met Debbie Stoller, schrijfster van het boek Stitch ’n Bitch, heb ik klaar. Ik vind het fantastisch dat het eerste interview in Nederland met Debbie in Handwerken zonder Grenzen komt te staan. Het doet Debbie deugd om te zien dat zij ertoe bijgedragen heeft, al was het maar een beetje, om het breien in Nederland weer populair te maken, omdat haar interesse in breien eigenlijk van Nederlandse oorsprong is! Voor meer interessante verhalen van Debbie moet je nog eventjes wachten. Het artikel en interview komt te staan in nummer 134, februari-maartnummer van 2006, van Handwerken zonder Grenzen. Dit nummer zal omstreeks 20 januari 2006 verschijnen.

Debbie is hoofdredacteur en uitgever in Amerika van het feministisch tijdschrift BUST. In haar vrije tijd komt er één van haar vele breiwerken tevoorschijn en gaat aan de slag. Lees meer op de site Knithappens.

2 gedachten over “Debbie Stoller

  1. Ha Berthi,
    ben erg benieuwd naar nr 134 en het Debbie Stoller interview!
    jonna

  2. Leuk, die ga ik zeker kopen… ik vind het altijd zo jammer dat ik weinig tot geen breivaardigheid heb (en een rsi arm die het nog lastiger maakt). Zulke leuke dingen in dat boek!
    (p.s. heb jou ook gelinkt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *