Kinderen uit Mongolië

We zien een aantal kindertjes uit Mongolië keurig op een rijtje zitten op een bankje van speciaal formaat. Allemaal een warme broek en trui aan en een wit schortje voor. Het lijkt erop dat op het bovenstuk van het witte schortje de naam van het kind is geborduurd. Rechts op de foto staat een buitenbeentje. Geen plaats op het bankje en geen wit schortje. Volgens mij was het de bedoeling dat de ukkepukkies in hun handjes zouden klappen en daarbij hun mooiste glimlach tevoorschijn zouden toveren. Sommigen hadden het goed begrepen en anderen lieten het maar over zich heen komen. In ieder geval heeft het een mooi plaatje opgeleverd!

Fotograaf: Eve Arnold

1 gedachte op “Kinderen uit Mongolië

  1. wat een lief plaatje….daar kan ik uren naar kijken…’t is dat ik ook nog wil borduren aan m’n merklap 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *