Landelijke Dag van de FLWK

Vandaag was de Landelijke Dag van de Federatie Landelijk Weefkontakt in het Hotel & Congrescentrum De Reehorst in Ede.

Ik had een tafeltje gehuurd voor mijn mangeldoeken en mijn boekje. Het werd een dag met ontmoetingen van bekende en nieuwe gezichten. Heel inspirerend! En had ik wat verkocht dan werd het geld direct uitgegeven bij één van de vele standhouders. Voor de textielliefhebber was deze dag een paradijs. De komende dagen zal ik mijn mooie bijzondere aankopen laten zien op mijn weblog. Ik zal alvast een tipje van de sluier geven: gebreide wanten en sokken uit Litouwen, een handgeweven en plantaardig geverfde sjaal uit Bali, een handgeweven tas die met vilt versierd is en een mooi nieuw boek over vilt. Heb nog eventjes geduld!

1 gedachte op “Landelijke Dag van de FLWK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *