Seasons

Seasons is een prachtig tijdschrift met zeer mooie foto’s. Een blad met de onderwerpen: het buitenleven, culinair, tuinieren, mode, reizen & vrije tijd en wonen. Mijn mangeldoeken passen er perfect bij.

Gisteren werd ik ge├»nterviewd voor dit mooie tijdschrift. Dit naar aanleiding van de komende mangeldoekenexpositie in het Limburgs Museum, van 26 maart 2006 tot en met 23 april 2006. In nummer 2-2006 van Seasons zal een artikel komen te staan over de mangeldoeken. Dit nummer ligt begin maart 2006 in de winkel. Ik ben zeer benieuwd hoe het artikel met de foto’s eruit komt te zien! Zal beslist heel mooi worden!

Nog nooit van mangeldoeken gehoord? Kijk dan even op mijn website Textile-Collection. Klik op ‘mijn collectie’ en vervolgens op ‘mangeldoeken’.

6 gedachten over “Seasons

  1. Leuk!!!
    krijgen we tegen die tijd nog een remindertje? het zal inderdaad best een mooi artikel worden want dat ben ik van de seasons wel gewend.

  2. Hartstikke leuk dat al je inspanningen toch beloond worden.
    Gr. Rose

  3. leuk, je staat duidelijk bekend als een expert op een heel aantal terreinen. je wordt nog eens een beroemdheid…
    groetjes

  4. Seasons , een fijn tijdschrift . Om te kopen te lezen en…te bewaren ! Ik moest een beetje inperken en daarom de laatste jaren dit blad maar weinig gekocht . Want Ooooo er liggen hier stapels van alles en nog wat , goede lektuur . Maar begin Maart dan komt hopelijk dat ene nummer er wel bij , want dat is dan net voor mijn verjaardag .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *