2 gedachten over “Tegeltjeswijsheid?

 1. hoi berthi,
  naar mijn mening zit je dagen achter de pc om dit zo te krijgen………:) maar goed…een fotografisch geheugen heeft iedereen.de een wat beter ontwikkeld dan de ander…david speelt vaak hele partijen na hier thuis die hij eerder gespeeld heeft. ik vind het knap dat ie dat kan,als ik het zou doen dan zou ik na 2 zetten al zitten te stamelen…..
  hoe nu verder….
  ga de site eens verder bekijken….wordt een uurtje of 4 vannacht……groetjes aan ieder doei kim.

 2. Hoi Kim,
  Volgens mij zit ik niet zoveel achter de pc als jij. In mijn oren werd er gefluisterd dat jij zo’n acht uur per dag doorbrengt achter de pc. Haal ik bij lange na niet. In en rondom het huis moet veel arbeid verricht worden en helaas heb ik tot nu toe nog geen kabouters gezien. Of moet ik eerst eten buiten zetten voor deze lieve mannetjes? Het zijn toch mannetjes?
  Het geheugen van David is inderdaad zeer goed ontwikkeld. Kijk maar naar zijn schaakpartijen die hij zo kan naspelen. Dat geldt trouwens voor de meeste schakers. Ik doe het ze niet na.
  Afgelopen zondag hebben we gezellig bijgekletst en ik zou zeggen tot het volgende schaaktoernooi!
  p.s. Hopelijk heeft mijn weblog je niet te lang van de slaaprust gehouden. Of wel? Dan is het misschien wel een goed teken dat het een interessante blog is???!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *