Kunstwerk

Vandaag is het de laatste dag dat kinderen tussen de 5 en 18 jaar een kunstwerk voor een prikkie, € 35, kunnen kopen in Museum Van Bommel Van Dam.

Deze tweejaarlijks terugkerende verkooptentoonstelling is een initiatief van Muka Studio & Gallery uit Auckland (Nieuw-Zeeland) en heeft als doel jongeren te laten kennismaken met hedendaagse kunst door ze de mogelijkheid te bieden voor weinig geld een kunstwerk aan te schaffen. ‘Verboden voor boven de 18’ wordt gehouden in een apart deel van het museum dat streng verboden is voor volwassenen.

Thijmen wil geen kunstwerk uitzoeken. Hij is al zo vaak, naar eigen zeggen, met zijn ouders naar een museum geweest en heeft genoeg kunstwerken gezien!

1 gedachte op “Kunstwerk

  1. Een heel leuk initiatief, het was hier ook eens in de buurt, jaren geleden maar toen was de max. leeftijd 12 jaar en waren onze kinderen net te oud..Als Thijmen “kunstmoe” is kun je daar weinig aan veranderen schat ik in, alhoewel ik stiekem vermoed dat de aanwezigheid van kleuters bij het festijn de pret ook wel wat zal drukken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *