Verjaardag

Het is altijd leuk om digitale post te ontvangen. Maar als je jarig bent gaat mijn voorkeur uit naar post die op de deurmat neerploft. Zo werd ik vandaag verrast met zowel digitale post als post die door de brievenbus binnenkwam. Ontzettend leuk! Zeker voor iemand, zoals ik, die een kaartentik heeft. Ik heb niet voor niets in mijn keuken twee standaards staan die gevuld zijn met een grote verscheidenheid aan kaarten. Genoeg keuze om te versturen. Maar de ontvangen kaarten gaan bij mij ook de standaard in. Een kaart weggooien, gebeurt bij mij niet zo snel.

Uiteraard waren alle kaarten vandaag speciaal. Ik kan er maar één plaatsen op mijn blog en het is deze franjejurk geworden met daarbij de volgende tekst: Friends are life’s fringe benefits! Happy Birthday.

1 gedachte op “Verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *