Stitch ’n Bitch-groep Utrecht

Op de Handwerkbeurs in Den Bosch was er vandaag volop de gelegenheid om kennis en materialen te vergaren op allerlei handwerkgebied. Ik heb het doorzichtige punnikklosje met een mooi bolletje garen aangeschaft. En die mooie sokkenwol kon ik niet laten liggen. Sokken breien lukt me (nog) niet! Zal ik het nu dan toch maar gaan leren of zal ik het uitbesteden aan mijn moeder die haar hele leven al aan het sokken breien is? Misschien staat er in het nieuwe Stitch ’n Bitch boek een goed breipatroon voor sokken?
Overigens was er vandaag, en ook morgen, een aantal dames van de Stitch ’n Bitch-groep uit Utrecht aanwezig op de beurs. Een super enthousiaste groep dames, en enkele heren, die elke week samen komen om te breien en de laatste nieuwtjes uit te wisselen. Gezellig kletsen en ingewikkelde breipatronen blijkt goed samen te gaan. De meest mooie breicreaties heb ik van ze gezien; mijn vingers gaan al jeuken om ook zelf aan de slag te gaan!

Meer informatie is er te vinden op de website StitchnBitch.

4 gedachten over “Stitch ’n Bitch-groep Utrecht

  1. wat zitten Niek en ik daar serieus te breien zeg! Berthi, leuk om te horen dat je het gezellig vond. wanneer kunnen we jouw gebreide creaties bewonderen?

  2. Misschien ga ik maar eerst eens wat oude gebreide creaties tevoorschijn halen. Ik heb weinig tijd, maar het begint wel behoorlijk te kriebelen om weer aan de slag te gaan! Te beginnen met sokken breien lijkt me wel wat. Voor jullie vandaag een fijne creatieve dag!

  3. Weet waar je aan begint, Berthi… sokken breien is verslavend.
    Een heel goed en bruikbaar patroon staat op de Wolhalla site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *