Zakdoekjes

Ben je op zoek naar een leuk, aardig, lief cadeautje voor een speciale gelegenheid, dan zijn de zakdoekjes van Kindly Goods het ideale geschenkje. Er zijn zakdoekjes voor: geboorte, kinderen, geluk en liefde, verdriet en vriendschap. Ik vind ze zo aardig dat ik er meteen een paar tegelijk heb gekocht.

Het zakdoekje voor je kindje is te gebruiken als geurdoekje. Je draagt het doekje bij je en legt het daarna bij je kindje, de geur geeft vertrouwen en werkt rustgevend. Kindly Goods is ontstaan doordat er geurdoekjes met tekst zijn ontworpen voor de IC-afdeling Neonatologie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. De positieve reacties op de teksten en doekjes is de aanzet geweest om meer van dit soort teksten te ontwerpen voor verschillende onderwerpen.

De volgende tekst staat op het zakdoekje voor een jongetje:
Lief mannetje, kanjer, poppetje, knuffel,
hartedief, wat ben je mooi, sterk en dapper,
kereltje, dikke kus op je bol, je zit in ieders hart, prachtige zoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *