Merkwaardig

In Nijkerk was vandaag de jaarlijkse activiteitenbeurs van Merkwaardig. Zoals altijd een boeiende en interessante dag. Ook dit jaar weer zeer goed georganiseerd door het bestuur. Mijn complimenten!

Vele standhouders waren aanwezig, leden kregen de mogelijkheid om hun tweedehands spullen te koop aan te bieden en er was gelegenheid om een workshop te volgen. Voor ieder wat wils. Ik had een tafeltje voor mijn mangeldoeken en mijn boekje over mangelen en mangeldoeken.

Voor mij was het een dag met ontmoetingen van vele bekenden en nieuwe leden. Uiteraard had ieder haar eigen verhaal over de merklap, nieuwe technieken, borduurwerk etc. Al met al een dag voor de leden, die zeer op prijs wordt gesteld!

2 gedachten over “Merkwaardig

  1. eigenlijk had ik daar ook best willen zijn! k heb het helemaal gemist. ligt aan mezelf ik weet het, ik let gewoon niet goed op.
    maar eigenlijk woon ik ook nog eens hartstikke dicht bij Nijkerk dus dan is het helemaal jammer.
    groetjes

  2. Het is zeker een interessante dag voor jou. Zoveel idee├źn die je hoort en ziet. De volgende keer moet je beslist gaan!
    Groetjes, Berthi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *