Pringles prints

Nee, deze Pringles Prints zijn niet te koop in Nederland. Manlief heeft ze meegebracht uit Chicago. Wat voor vragen staan er voor de kinderen zoal op de pringles? Enkele voorbeelden: What shape is a planet’s orbit? Elliptical (oval). What happens to water at 32 degrees Fahrenheit? It freezes. When do your toenails grow fastest – winter, spring, summer or fall? Summer. Is the air pressure greater at the peak of a mountain or at the base? At the base. What’s a mixture of two or more metals called? An alloy. What naturel material is most commonly used in making glass? Sand. What type of ship uses a periscope? A submarine.

Zullen deze Pringles Prints overwaaien naar Nederland en binnenkort in de supermarkt liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *