Theemuts

In 2004 vond er de opmerkelijke expositie In Vorm plaats. Nederlands design van accessoires, meubels en kookgerei, in drie winkels in de Houtstraat, in Nijmegen. Een aantal ontwerpers maakten unieke objecten in opdracht. De opdracht van kookwinkel Zus & Zo was humorvol kookgerei te ontwerpen. Zo maakte Sonja Hillen deze theemuts. Doel was de grens verkennen tussen vorm en functionaliteit. De ontwerpers hoefden zich niet te houden aan bruikbaarheid. Het resultaat was fantasievolle, humorvolle, grensverleggende en kunstzinnige objecten.

2 gedachten over “Theemuts

  1. Hallo Berthi,
    Toevallig zocht een vriendin van mij een dag of 10 geleden een patroon van een theemuts (lol). Ga gelijk je web-log aan haar door mailen.
    Groeten van Annette

  2. Hallo Annette,
    Het is inderdaad een theemuts met veel humor!
    Groetjes,Berthi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *