Interview

Vanmorgen werd ik geïnterviewd door een verslaggever van Dagblad De Limburger. Dit naar aanleiding van mijn artikel Voortbestaan laatste Nederlandse Kantfabriek staat op de tocht, wat in nummer 132 van Handwerken zonder Grenzen komt te staan. Voor het eerst wordt de geschiedenis van de Zuid-Nederlandse Kantfabriek uit Horst (Limburg) zo uitgebreid beschreven. Ik hoop dat dit artikel in het tijdschrift en de aandacht in de krant veel publiciteit zal opleveren. De laatste kantfabriek mag niet verdwijnen. Maak er in godsnaam een producerend museum van!!

1 gedachte op “Interview

  1. Als bestuurslid van de Stichting die nu de Oudheidkamer maar in de toekomst de Kantfabriek beheert/ gaat beheren, wil ik graag dat artikel zelf lezen. Bestaat de mogelijkheid mij dat te sturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *