Herinneringszakdoek

Het heeft eventjes geduurd, maar de zakdoek is eindelijk klaar! Hiermee sluit ik een project af, waar ik bijna twee jaar mee bezig ben geweest.

Voor het speciale nummer van Handwerken zonder Grenzen, 60 jaar bevrijding, sprak ik met vele mensen. De verhalen hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Deze periode wilde ik dan ook op een passende manier afsluiten. Het werd een boerenzakdoek, waar ik alle namen van deze mensen op wilde borduren en verder iedereen die aan een artikel had meegewerkt. Voor mij is het een bijzondere zakdoek geworden!

Voor meer foto’s van deze zakdoek en informatie kijk dan op Textile-Collection.

3 gedachten over “Herinneringszakdoek

  1. Mooi om zelf zo’n zakdoek te hebben geborduurd. Ik kan helaas je foto’s niet vergroot krijgen en daardoor niet lezen wat er op staat. Moet een indrukwekkende aangelegenheid zijn geweest voor dat artikel. Er komt zoveel los als mensen gaan vertellen! Vanavbond herdenken we weer. Dit moet zo blijven. Een moment voor overdenking….

  2. @Marijna, de foto kan niet vergroot worden, maar als je naar mijn website gaat en vervolgens op bijzondere items klikt, kom je de herinneringszakdoek tegen. Klik op deze zakdoek en een nieuw venster wordt er geopend met het hele verhaal over de herinneringszakdoek, plus de uitleg hoe ik het gemaakt heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *