Pakje Kunst


Uit nieuwsgierigheid trok ik een Pakje Kunst uit een oude sigarettenautomaat. Het idee alleen al is enig en het is leuk om je te laten verrassen. Al eerder trok ik uit een No Smoking Machine een miniboekje met gedichten dat verpakt zat in een leeg sigarettendoosje.


Pakje Kunst is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Wat zit er nu in mijn Pakje Kunst


In mijn Pakje Kunst zit een mini schilderijtje van 9 x 6 cm van Angelique Desiree. ‘Samen met Lou, het markante poppetje met het vierkante hoofdje, ben ik op een missie; Via mijn illustraties en producten licht in de wereld én op bepaalde thema’s te laten schijnen. Om zo te verlichten, te verzachten en te versterken’, schrijft Angelique Desiree op haar website. Mooi!

2 reacties op “Pakje Kunst

  1. Erg leuk initiatief.
    Heb zo’n automaat ook ‘n keer zien hangen en ook een pakje getrokken. Inhoud was niet zo mijn smaak, maar de volgende keer ga ik het weer doen.

  2. @Loesje, het verrassingselement is het leukste en natuurlijk kan het gebeuren dat je kunst trekt dat net niet jouw smaak is. Volgende keer beter. Ik ga het vast ook nog eens doen op een andere plaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *