Vervolg van de bolletjes wol van Vincent van Gogh


Margriet: ‘Deze kaart is voor jou! Ik kocht hem afgelopen zomer in het Van Gogh Museum. Jij was de eerste bij wie ik wat las over deze bolletjes wol. Op je blog las ik dat je deze zomer verschillende handwerkactiviteiten hebt bezocht. Bedankt voor al die verslagen. Als je ook een keer van plan bent om in Apeldoorn iets te bezichtigen (bijv. Paleis Het Loo), dan zou ik het leuk vinden je daar eens te ontmoeten. Bijvoorbeeld om in het mooie restaurant van ’t Loo af te spreken voor een kopje koffie. Dagelijks bloggen en handwerkliefde geeft vast nog wel wat gespreksstof.’

Het is ontzettend lang geleden dat ik Apeldoorn bezocht, dus tijd om een uitstapje naar deze stad op mijn agenda te zetten. Het staat genoteerd, maar een datum vastleggen zit er op dit moment nog niet in. Een bezoek aan Paleis Het Loo trekt zeker.

Een jaar geleden zag ik het kistje met de bolletjes wol in het Van Gogh Museum. Hier zie je de foto van het kistje en lees je er meer over.

1 gedachte op “Vervolg van de bolletjes wol van Vincent van Gogh

  1. Leuk om nog een keer over het kistje met wolletjes wol te lezen, maar nog leuker dat ik de blog van Margriet ontdekt heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *