7 reacties op “Collectie Shu Bao – Collectie Chinese garenboekjes

 1. Berthi dit is echt fantastisch. Jij hebt nu een prachtige collectie, misschien nog wel mooier dan de mijne!
  Ik wil heel graag de foto’s meenemen naar Guizhou om deze prachtige werkjes aan de vrouwen van Dimen te laten zien. De wisselwerking die hier door ontstaat moet ik dan ook in mijn verhaal verwerken !!! We hebben het er nog wel over.

  Nogmaals mijn complimenten voor jouw perfecte Shu Bao’s

 2. Wat een leuke verzameling heb je al en zo lekker fleurig.
  Gebruik je ze ook of zijn ze voor de sier?
  gezellige avond
  groetjes,Truus

 3. @Mieke, ik stuur je de foto’s en wat ben ik nu al nieuwsgierig naar de reactie van de vrouwen in Dimen. Normaal gesproken heb ik engelengeduld, maar nu even niet!:-) Ik zou ontzettend graag de gezichten van de Chinese vrouwen willen zien, maar je aanbod om mee naar China te reizen sla ik maar even af…
  Als ik de kabelbaan in Valkenburg al niet trek, hoe moet dat dan met zo’n lange vlucht naar China?

  @Truus uit Drenthe, tot nu toe liggen de garenboekjes gewoon mooi te wezen, maar ze zijn gemaakt om te gebruiken.

 4. Wat een leuke collectie is het al geworden.
  Lekker kleuren en plakken.

 5. Prachtige collectie Berthi !
  Daar ben je toch wel een hele tijd zoet mee geweest lijkt mij.
  Het resultaat mag gezien worden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *